VALİ ENVER ÜNLÜ’DEN , AYDIN DENİZ’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Tarih : 2017-08-04 / Kategori : Sağlık

VALİ ENVER ÜNLÜ’DEN , AYDIN DENİZ’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

        Iğdır  valisi Enver Ünlü, bir süre önce rahatsızlanarak Iğdır devlet hastanesine yatırılan Iğdır Gazeteciler ve iletişimciler  derneği başkanı Aydın Deniz’i ziyaret etti.

 

           Iğdır valisi Enver Ünlü, Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol, Hastane başhekimi Dr. Nevruz Erez’i oda kapısında Iğdır Gazeteciler ve iletişimciler  derneği başkan yardımcısı Serdar Ünsal ve Aydın Deniz’in oğlu Suat  Deniz karşıladı.
             Gazeteci Aydın  Deniz’e geçmiş olsun dileğinde bulunan  Iğdır  valisi Enver Ünlü,” Bir an önce iyileş gel, köyler, ilçeler ve vatandaşlar bizi bekliyor. Seninle her yeri gezerek güzel haberler yapacağız. Sen bize lazımsın kendine dikkat edecek bir an önce iyileşeceksin  “dedi.
            Iğdır Gazeteciler ve iletişimciler derneği başkanı Aydın Deniz’de” ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek vali Enver Ünlü’ye teşekkür etti.
            Iğdır valisi Enver Ünlü,  Hastane başhekimi Dr. Nevruz Erez’den Aydın Deniz’in durumu hakkında bilgi aldı.Ziyarette Hastane müdürü Mustafa Akgün ve Başhemşire Nuran Bilir’de hazır bulundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası