JANDARMA’DAN OPERASYON

Tarih : 2017-09-21 / Kategori : Genel Haber

JANDARMA’DAN OPERASYON

            Iğdır İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Tuzluca İlçe J.K.lığı sorumluluk bölgesinde bulunan Kula Köyünde ikamet eden iki şahsın evlerinde, uyuşturucu madde bulundurduğuna yönelik duyum alınması üzerine, R.K ve M.K. isimli şahısların ikamet ettikleri ev ve eklentilerinde arama yapmak üzere, adli makamlardan alınan arama kararı ile saat:05.30’da söz konusu şahısların ev ve eklentilerine yaklaşıldığı sırada iki şahsın kaçtığı görülmüş ve devriye personeli tarafından yapılan takip neticesinde kaçan şahıslar yakalanmıdı.

 

     Yakalanan şahısların ihbar konusu R.K. ve M.K. isimli şahıslar olduğu anlaşılmış ve gözaltına alındı.
Müteakiben söz konusu şahısların ev ve eklentilerinde uyuşturucu madde köpeği eşliğinde gerçekleştirilen arama neticesinde; R.K. isimli şahsın ev ve eklentilerinde, (4.989) gram kubar esrar, (17) gram kenevir tohumu, (1) adet kuru sıkı tabancadan bozma ruhsatsız tabanca,
     M.K. isimli şahsın ev ve eklentilerinde, (50) kök kenevir bitkisi, (690) gram kubar esrar, (2) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Yapılan faaliyet neticesinde, toplam (5.679) gram kubar esrar, (50) kök kenevir bitkisi, (17) gram kenevir tohumu, ruhsatsız (1) tabanca ve (2) av tüfeği ele geçirilmiş olup, şahıslar gözaltına alındı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası