Şehitler için bayraklar asıldı

Tarih : 2008-08-15 / Kategori : Genel Haber

    Erzincanda  9 askerimiz şehit edilişinin ardından Iğdır ilinde  vatadaşlar olayı protesto için evlerine bayrak astılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kamu-Sen Iğdır İl Temsilcisi Cafer Alakaş ” Emperyalizmin uşağı bölücülerin hain saldırısı sonucu dokuz yiğidimizi daha sonsuzluğa uğurladık bu nedenle Iğdır’da bütün vatandaşları ev ve iş yerlerini bayraklarla donatmaya çağırıyorum” dedi. 
     Erzincan’ın Kemah ilçesi yakınlarında yola döşenen mayının patlamasıyla biri Yarbay dokuz askerimiz şehit olduğunu belirten Alakaş, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: ”Şehitlerimizin Ruhları Şad, Mekanları Cennet Olsun.
          Türk Milleti, yüzyıllardır, bekası ve hürriyeti için kahraman evlatlarını toprağa veriyor. Tarih boyunca, dünyanın en zor topraklarında yaşamanın bedelini kanıyla ve canıyla ödüyor. Çok uluslu projelerin piyonu bölücü çapulcular ile onların sözde legal görünümlü işbirlikçisi olan hainler şunu iyi anlasınlar ki; büyük milletin evlatları, bu toprakların ebediyen Türk Yurdu olarak anılması için, bir ölür bin dirilir! Asırlardır olduğu gibi terör örgütünü lanetlemek amacıyla bütün vatandaşlarımız bayrak assın.” 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası