ÜNSAL’DAN NATO’DA YAŞANANLARA TEPKİ

Tarih : 2017-11-21 / Kategori : Genel Haber

ÜNSAL’DAN NATO’DA YAŞANANLARA TEPKİ

          Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal,”NATO’nun Norveç'teki Trident Javelin tatbikatı sürerken ortaya çıkan ve “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'düşman' hedefler arasında gösterilen” belgeye tepki gösterdi.

 

          Ünsal,yaptığı yazılı açıklamada ,”Yaşanan skandal olaya tepki göstererek NATO tatbikatında Ulu Önder Atatürk'e ve Sn Cumhurbaşkanına yapılan hakaret, aslında Türk Milletine yapılmıştır. Milletimiz adına şiddetle kınıyoruz. Biz güçlü, itibarı olan bir devletiz. Biz, demokrasiyi, insan haklarını savunan bir devletiz. Türkiye'nin yöneticilerine ve tarihine hakaret edemez. Bunu şiddetle kınıyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımız gereken tepkiyi göstermiştir. Onun yanındayız. Atatürk’ü ve Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı kimse düşman olarak hedef noktasına bırakamaz. " dedi.
                Ünsal,” Türk milleti olarak isteğimiz artık işlevini yitirmiş Türk Milletine düşman terör örgütlerine destek veren, Türk milletine düşman gözü ile bakan Nato’ dan  çıkmamızdır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası