VALİ ENVER ÜNLÜ'NÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Tarih : 2017-11-24 / Kategori : Genel Haber

VALİ  ENVER ÜNLÜ'NÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

        Değerli öğretmen arkadaşlarım; Sizler evlatlarımıza sadece bir öğretmen olarak yaklaşmamakta, aynı zamanda onların aileleri, arkadaşları ve kılavuzu olmaktasınız. 

 

          Dünyanın en kutsal mesleklerinden olan öğretmenlik, her zaman bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yeni nesillere aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olmuştur. 
         Sizler üstlendiğiniz bu görevle sınıflarda öğrencilerin yaşama sevinci, ülkemizde merhamet ve toplumda huzurun simgesi olmaktasınız.
 Unutulmamalıdır ki gelecekteki neslin hangi konumda olacağına en başta siz öğretmenler karar vereceksiniz. Bizler ise yarınlara çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgi ve becerileri ölçüsünde güvenle bakabileceğiz. 
Bu hissiyatlarla yetiştirilen her nesil öğretmenlerimizin sevgi ve şefkat yüklü kollarında olgunlaşmakta, ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmaktadır.
         Atatürk’ün de dediği gibi gelecek gençlerin gençler ise öğretmenlerin eseridir.
        Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli öğretmen olan sevgili babam, ilkokul öğretmenlerim ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.    

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası