Rektör Alma, Üniversite Alt Yapı Çalışmaları ve Mediko-Sosyal Binasında İncelemelerde Bulundu

Tarih : 2017-12-01 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma, Üniversite Alt Yapı Çalışmaları ve Mediko-Sosyal Binasında İncelemelerde Bulundu

          Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İbrahim Kabalak ile birlikte Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde inşaatı büyük ölçüde tamamlanan Mediko Sosyal binasında ve Üniversite alt yapı çalışmaları alanında incelemelerde bulundu.

 

          Üniversite alt yapı çalışmaları alanını gezen Rektör Alma ve beraberindekiler, alt yapı çalışmaları hakkında yüklenici firma yetkilisi ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İbrahim Kabalak'tan bilgiler aldı.
           İbrahim Kabalak Rektör Alma’ya üniversite alt yapı çalışmalarıyla birlikte Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü'nün adeta bir şantiye alanına döndüğünü dile getirdi. Ayrıca 13.000 metrekare kapalı alana sahip olan Mediko-Sosyal Binası'nın da tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini aktardı.
           Rektör Alma ayrıca 1000 dönüm sahada 1.etabında devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde denetleyerek yıl sonu itibariyle belli bir aşamaya gelecek çalışmalarla üniversitenin güzel bir görünüme kavuşmaya başladığını ve 2018 yılı sonu itibariyle çalışmaların tamamlanacağı bilgisini verdi  ve alandan ayrıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası