EMNİYET HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Tarih : 2018-02-15 / Kategori : Genel Haber

EMNİYET HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

         07 Şubat 2018 günü Topçular Mahallesinde bir işyerinde gerçekleşen Hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde; 12.02.2018 günü sabah saatlerinde 2 şahsın Rus pazarı arkasında çalınan malzemeleri satmak için yer aradıkları, akşam ise malzemeler ile gelebilecekleri bilgisi alınmış,  aynı gün 17.00 sıralarında Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Rus pazarı civarında gerekli tertibat alınarak Şüpheli R.A ve A.B’nin işyerinden çalınan kaynak ve spiral-taşlama makinasını satmaya çalıştıkları görülmesi üzerine suçüstü yakalandı.

         Şüpheli R.A’nın üzerinden işyerinden çalınan Samsung S4 marka cep telefonu ve müştekinin aracının yedek anahtarı, evinde yapılan aramada ise işyerinden çalınan şarjlı matkap tespit edilerek muhafaza altına alındı.
Şüpheli A.B üzerinden ise 2 adet kullanılmış şırınga ile 7 adet uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen hap tespit edildi. Günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda R.A ve A.B isimli şahısların müdafi eşliğinde ifadeleri alınmış ve şahıslar gözaltına alınarak 13.02.2018 günü mevcutlu olarak adliyeye sevk edilmiş olup çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. 
          İlimizde her türlü suç ve suç oluşumuna karşı kararlı mücadelemiz kesintisiz şekilde sürdürülecektir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası