ATATÜRK MAHALLESİ SAKİNLERİYLE HUZUR TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Tarih : 2018-02-15 / Kategori : Genel Haber

ATATÜRK MAHALLESİ SAKİNLERİYLE HUZUR TOPLANTISI DÜZENLENDİ

         Vali Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürü Melih Ekici ve kurum müdürleriyle birlikte Iğdır Gençlik Merkezinde Atatürk Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 

        Huzur toplantısına başlamadan önce gündem konularına değinen Vali Ünlü; ‘‘Zeytin Dalı Harekatı’nda canlarını bizler için feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize ise başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah onlardan razı olsun. Peygamber efendimizin övgüsüne mazhar olan ordumuz Afrin’de büyük bir mücadele veriyor. Allah’ın izniyle biz bu toprakları teröristlerden temizleyip, bölgede yeniden barışı, huzuru ve istikrarı sağlayacağız. Milletimiz; topyekün sivili, askeri, polisi 7’den 70’e herkes tek yürek olarak vatanımız için canını feda etmeye hazır. En gencinden en yaşlısına herkes yeniden askere gitmek için dilekçelerle askerlik şubelerine akın ediyor. Biz böyle oldukça kimse birlik ve beraberliğimizi bozamaz.’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.
        Vali Ünlü,  daha sonra mahallede ikamet eden vatandaşlarımızın sorun, istek ve önerilerini dinleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası