IĞDIR’DAN ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK

Tarih : 2018-02-16 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR’DAN ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK

        Vali Enver Ünlü “Bu millet, bu ordu Peygamber Efendimizin sevgisine mazhar olmuştur. İç ve dış güçler bu millete diz çöktüremeyecektir.”dedi. 

        Haber Ali ŞIKTAŞ;  Iğdır/Merkez’e bağlı köy muhtarlıkları ve Yeşil Iğdır Sulama Birliği tarafından Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla toplanan para Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na ulaştırılmak üzere sembolik çek  Vali  Enver Ünlü’ye takdim edildi.
            Duygu yoğunlunun yaşandığı programda konuşan Vali Enver Ünlü; ‘’İlimizde vatandaşlarımız Zeytin Dalı Harekatı’na elinden gelen her desteği vermeye çalışıyor. Köyde ki vatandaşlarımız gönüllü olarak her türlü desteği Mehmetçiğimize  veriyor.Afrin de adalet için ilahi adalet için mücadele eden Mehmetçiğimize bir destektir. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na göndereceğiz.Köy muhtarlarımız ve Sulama birliği başkanımıza teşekkür ediyorum. En güzel yardım Mehmetçik Bir nakış çorabıyla, askere giden oğluna aldığı bereyle destek olmak isteyen analarımız, bacılarımız var. Elindeki balı, konserveyi, elmayı getirip askerlerimize ulaştırmak isteyen çiftçilerimiz var. Yeniden askere gitmek isteyen, şehit olmak isteyen gazilerimiz var. Şuan devletimiz askerlerimizin her türlü ihtiyacını karşılıyor. Komutanlarımız, askerlerimiz bizden sadece dua bekliyor. Önemli olan verilen bu desteğin kamuoyunda güçlü bir şekilde ses bulması, karşılık bulması, buda oluyor. Askerimiz, Mehmetçiğimiz ve komutanlarımız da bu destekten çok memnun. Onlar, bu desteği çok güçlü bir şekilde hissettiklerini belirtiyor. Bu millet, bu ordu Peygamber Efendimizin sevgisine mazhar olmuştur. İç ve dış güçler bu millete diz çöktüremeyecektir. 
              Başta Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerekirse canımızı veririz ama toprağımızın bir karışını kimseye vermeyiz, asla esareti kabul etmeyiz. Bizim bayrağımız Afrin’e adalet götürüyor, barış götürüyor, huzur götürüyor. Oradaki mazlumların ayağına diken batsa bizim burada canımız yanar. Şu an Afrin’de askerimizin, ordumuzun kullandığı silahlar yerli üretimle yapılan milli silahlarımızdır. Bu bir anda olmadı, yıllardan beridir bunlar Sn. Cumhurbaşkanımızın, devlet büyüklerimizin öngörüleri sayesinde hazırlandı, üretildi. Biz ya ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce yaşayacağınız ya da bu toprağın altında şehitlerimizle birlikte yatacağız.’’ şeklinde konuştu.
               Daha sonra konuşan Yeşil Iğdır Sulama Birliği Başkanı Dadaş Yaltı, “Bizler asil bir milletin evlatlarıyız. Tarih boyunca gittiğimiz her yere hak ve adaleti götürdük. Bizler her zaman barıştan yana olduk zulmede boyun eğmedik. Vatanımız ve bayrağımız içinde her zaman canımızı seve seve vermeye hazırız. Ülkemiz dış güçlerin kirli oyunlarını bozmak için bir savaşa girdi. Mehmetçiğimiz vatanımızın bütünlüğü için ve ülkemizin geleceği için dış güçlere karşı her zaman mücadelesini sürdürecektir. Bizlerde Mehmetçiğimize desdek olmak için neler yapabiliriz diye düşündük.  Analarımız bacılarımız kimi evindeki konserveyi, kimi göz nuruyla dokuduğu atkı bere yi gönderdi. Bizde askere gidelim dedik ama güçlü ordumuz var güçlü silahlarımız varzaten bizlerde  Iğdır/Merkez’e bağlı köy muhtarlıkları ve Yeşil Iğdır Sulama Birliği olarak Mehmetçik vakfına desdek amaçlı olmak için 25 Bin TL bağışta bulunduk. İnşallah bu bağışlar devam edecektir.”dedi.
Vali Enver Ünlü ise, Verilen temsili çeki Iğdır defterdarı Abdülkadir Büyükfırat’a taktim etti. 
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası