Iğdır Ak Parti Gençlik Kolların’dan Afrin’deki Mehmetçik için kan bağışı

Tarih : 2018-02-19 / Kategori : Siyaset

Iğdır Ak Parti Gençlik Kolların’dan  Afrin’deki Mehmetçik için kan bağışı

         Iğdır Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz,  Ak Parti Gençlik kolları Başkanı Rıdvan Yeşil, ve Ak Parti gençlik kolları  üyeleri Afrin’de Zeytin Dalı Harekatına katılarak terör örgütü mensupları ile mücadele eden Mehmetçikler için kan bağışında bulundu.

 

            Mehmetçiklerin yanlarında olduklarını hissettirmek için böyle bir kampanya başlattıklarını belirten Ak Parti Gençlik kolları Başkanı Rıdvan Yeşil,   “Biz  Ak Parti gençlik kolları ve üyeleri olarak Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Harekatı Operasyonuna destek amaçlı Kan Bağışı Kampanyasına desdek olmak için kan bağışında bulunduk.  Mehmetçiklerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmek bütün Türkiye’de olduğu gibi şanlı ordumuza destek olmak için bizlerde başlatılan kan bağışı kampanyasına destek verdik.”dedi.
            Iğdır Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz,’ise, Vatan ve bayrak uğruna şehit olan şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklar diliyorum. Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nda Kahraman Mehmetçiğimizi destekliyor ve dualarımızla yanlarındayız. Mücadelelerinde başarılar diler, Allah yar ve yardımcıları olsun rabbim muzaffer kılsın” dedi.
        Tutulmaz, Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Harekatı Operasyonuna destek amaçlı Kan Bağışı Kampanyasına katılarak Kan bağışında bulunan tüm gençlik kolları üyelerimeze bir kez daha teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.