Şoförler Odası Başkanlığında Devir Teslim Töreni Yapıldı

Tarih : 2018-02-22 / Kategori : Genel Haber

Şoförler Odası Başkanlığında Devir Teslim Töreni Yapıldı

Eski Şoförler odası başkanı Selahattin Artantaş, ile  Yeni Başkan Seyyat Karadağ arasında devir teslim töreni gerçekleşti. 

 

            Devir teslim töreni sırasında Selahattin Artantaş ve Sayyat Karadağ birer konuşma yaptılar.       Konuşmasında "Iğdır'ın menfaati için her zaman yanınızdayım" diyen Artantaş, Karadağ’a başkan olmandan dolayı çok mutluyum. Bu gün itibari ile yeni görevi devretmiş bulunmaktayım. Ben bu görevi 18 Yıl sürdürdüm ve şimdide şoför esnafımız bu kutsal görevi Seyyat Karadağ kardeşimize layık gördü. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Gelir giderlerimiz ortada binamız kendi binamız bir binamızda hamam sokakta kirada ve kira geliri doğrudan odamıza gelmektedir. Şuan devrettiğimiz bütçemizde 55 Bin TL mevcut. Odamız gelir giderleri için hayırlara vesile olur inşallah Değerli başkanım Seyyat Karadağ’ın bu görevi bizden daha iyi yapacağına ve daha üst seviyelere çıkaracağına inanıyorum.“ şeklinde konuştu.
             Seyyat Karadağ’ise,  Kimseyi zor duruma sokmadan Oda'nın olanaklarını en üst seviyeye çıkaracağız. 3 Dönem başkanlık yapan deyerli başkan Selahattin Artantaş’a bu görevi dil, din, ırk ayrımı yapmadan başarıyla tamamladığı için kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.
             Karadağ, benide bu kutsal göreve layık görüp beni buraya seçen bütün Şoför esnafı arkadaşlarıma  ve Iğdır halkına teşekkür ediyorum. Görev sürem çerçevesinde dil, din, ırk ayrımı yapmadan her kesimi kucaklayacağım ve görevimi layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası