Vali Ünlü’den Turizm Haftası Mesajı

Tarih : 2018-04-18 / Kategori : Genel Haber

Vali Ünlü’den Turizm  Haftası Mesajı

        Turizmin önemine dikkat çekmek ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri Turizm Haftası olarak kutlanmaktadır.

 

       İnsanların birbirini tanımalarına aracılık eden, insanları birbirine kaynaştıran ve  barışa büyük katkı sağlayan turizm; aynı zamanda ülkeler ve toplumlar için yeni ve büyük bir gelir kaynağı da oluşturmaktadır.
       Turizm faaliyetleri ile bireyler yaşadıkları çevre dışındaki yaşanmışlıkların, güzelliklerin farkına varmakta ve gerçekleştirdikleri turizm gezileri ile daha pozitif düşünceler çerçevesinde farklı donanımlar kazanmaktadırlar
       Turizm Haftasındaki kutlamaların turizm sektörünün ülke ekonomisindeki öneminin vurgulanması ve ülkemizin dış ülkelerdeki olumlu imajının sağlanması için, yurttaşlarımıza ve turizm sektörüyle yakın ilişkisi olan tüm halkımıza turizm bilincinin pekiştirilmesi bakımından büyük önem ve ehemmiyet arz ettiğini düşünmekteyim.
      Turizm sektöründe hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlarımız ile sektör çalışanlarının olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Turizm Haftası’nı kutluyorum.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası