IĞDIR TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERHAT KUMTEPE’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Tarih : 2018-04-23 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERHAT KUMTEPE’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 98. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. 

 

          Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çocuklara armağan ettiği bu bayram, ırk, din, dil ayrımı gözetmeksizin, tüm ülkelerden  çocukların sevgi ve dostluk bağlarını geliştirmeye yönelik  düzenlenen etkinliklerle her yıl 23 Nisan tarihinde kutlanmaktadır.
           Gazi Mustafa Kemal Atatürk,”Bugünün küçükleri yarının büyükleri” sözüyle, toplumların gelişmesinde gelecek nesillerin ve gençlerin her zaman önemli olduğunu dile getirmiştir. Her yıl 23 Nisan günü büyük bir coşku ve heyecanla kutladığımız Ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı, dünyanın dört bir yanından gelen çocuklarımıza ülkemizi tanıtmamızın yanı sıra, barış ve kardeşlik gibi değerleri gönülden paylaşarak, gelecek nesillerin kültürlerarası iletişimde başarılı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaktadır.
         Bu duygu ve düşüncelerle tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası