Asim Tülay, Ak Parti Iğdır Milletvekili A. Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2018-05-02 / Kategori : Siyaset

Asim Tülay, Ak Parti Iğdır Milletvekili A. Adaylığını Açıkladı


          Ak Parti Iğdır Milletvekili A. Adayı Asim Tülay, Müracaat için saat 12:00 da ATA BİLGİSAYAR önünden yoğun kalabalıkla Ak Parti İl binasına başvuru dilekçesini teslim etti.

          Böylelikle Iğdır’da Ak Parti Iğdır Milletvekilliği Aday adayı başvuru sayısı 22’ye yükseldi

            Iğdır’lı Esnaf ve Ak parti eski yöneticilerinden Asim Tülay, 24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Iğdır’da Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

          Milletvekili Aday Adayı Asim Tülay, aday adaylığı süreci ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: İlk günkü aşk ve heyecanla Iğdır'a ve milletimize hizmet yolunda 24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Iğdır Milletvekili aday adayı başvurumu yaparak kutsal göreve başvurmuş oldum. Ülkemize, Milletimize ve Iğdır’ımıza hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum’dedi.

         Milletvekili Aday Adayı Asim Tülay’ın başvuru dilekçesini Ak Parti İl Başkanı Ferdi Turan’aldı.

         Turan, yapmış olduğu açıklamada, Iğdır Milletvekili Aday Adayı Asim Tülay, Gerek Örnek bir esnafımız gerekse Eski parti yöneticilerimizde ve Ak parti’ye gönül vermiş çok deyerli dostlarımızdan birisidir. Kendisine bu kutsal görevde başarılar diliyorum. Ülkemize ve Milletimize hayırlı hizmetler getirmesini diliyorum.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası