ARALIK İLÇESİNDE ÖĞRENCİLERE KİTAP DAĞITTILDI

Tarih : 2018-05-26 / Kategori : Eğitim

ARALIK İLÇESİNDE ÖĞRENCİLERE  KİTAP  DAĞITTILDI

            Yazar Dr.Mehmet Kum’un başlattığı okullara kitap yardımı ve masal okuma projesi devam ediyor.
            Köy köy ve ilçe ilçe gezen Yazar Dr.Mehmet Kum, bu seferde Aralık ilçesine giderek burada ilk ve ortaokul öğrencilerine kitap okuyup masal anlattı.

 

        Aralık ilçesi esnaflarından Eczacı Atman Toksöz’ün aldığı 1000 adet  hikaye ile Eski emniyet müdürü Yüksel Babal'ın gönderdiği kitapları Aralık ilçesinde bulunan ilk ve Ortaokul öğrencilerine  Yazar Dr.Mehmet Kum, Eczacı Atman Toksöz,  İlçe Kaymakamı Kemal Duru ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesim Göksu tarafından dağıtıldı öğrencilerle sohbet edilip onlara hikaye ve masal anlatıldı.
          Yazar Dr.Mehmet Kum, ülkemizin en uc noktası Aralık ilçesinde bebelerle buluştuk. İlçede ki ilk ve ortaokulları ziyaret ettik. İlçenin sevilen şahsiyeti Eczacı S.Ataman Toksöz aldığı kitapları hediye etti.Ankaradan Eski emniyet müdürümüz Yüksel Babal'ın gönderdiği kitapları da ben götürdüm... İlçe Kaymakamı Kemal Duru ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesim Göksu' da bebelerle sohbet edip masal anlattılar...”dedi.
        İlçe Kaymakamı Kemal Duru ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesim Göksu' da Yazar Dr.Mehmet Kum, Eski emniyet müdürü Yüksel Babal ve Eczacı S.Ataman Toksöz’e teşekkür ederek örnek davranış sergilediklerini “Ağaç yaşken eğilir “sözü ile geleceğimiz olan çocukların bol bol kitap okumaları gerektiğini vurguladılar.
            Eczacı Atman Toksöz,’de “Çocuklarımızın çokca kitap okuması lazım okul yıllarından kazanılan kitap okuma alışkanlığı ileri yaşlarda devam ediyor.Bir iş adamı olarak  her yıl öğrenciler için kitap alıp dağıtıyorum. Bu senede çoçuklara masal anlatmam hikaye okumam beni çok mutlu etti”.dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası