IĞDIR TİCARET BORSASINDAN İFTAR YEMEĞİ

Tarih : 2018-06-09 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR TİCARET BORSASINDAN İFTAR YEMEĞİ

      Iğdır Ticaret Borsası'nın geleneksel hale gelen iftar yemeği Anatolya  düğün salonunda gerçekleşti.
      Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri ve başkanı Serhat Kumtepe düzenledikleri iftar yemeğine gelen misafir ve konukları kapıda karşıladılar. Çok düzenli  bir ortamda geçen iftar yemeğinde, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe gecede konuşma yaptılar.

 

            İftar Yemeğinden sonra ilk konuşmayı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Serhat Kumtepe yaptı. Kumtepe;” Sözlerime başlarken Ramazanı şeriflerimizi tebrik eder bu mübarek ayımız sizlere ülkemize milletimize İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Hepinizi şahsım ve Ticaret Borsası olarak saygılarımla  selamlıyorum hepiniz hoş geldiniz. Borsamızın Meclis ve yönetim kurulu üyeleri Iğdır'ımızda yetişen tüm ürünlerin tanıtımı için hedef edinmiştir. Borsamızın projesi birlikten kuvvet doğar prensibiyle bütün arkadaşlarımızla eşit mesafede sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket etmeyi düşünmektedir. Bu konuda ilk adımları atıp bazı olumlu gelişmeler olmuştur.Iğdır sanayi sitemizde meydana gelen patlamadan dolayı yaralanan hayatını kaybeden iş yeri yıkılan insanlarımız için çeşitli kurumlar bir araya gelerek sayın Valimizin desteği ile bir yardım kampanyası başlattık.Bu konuda herkesi yardım etmeye çağırıyorum”dedi
            İftar yemeğinde konuşan Iğdır valisi Enver Ünlü, Bu iftar sofrasında Bizleri bir araya getiren Ticaret Borsası yönetim Kurulu başkanı Serhat Kumtepe’ye  ve yönetim kurulu üyeleri ve Ticaret Borsası üyelerine teşekkür ediyorum. Iğdır’da gerek hayırsever kişi ve kuruluşlar, gerekse meslek odaları hem kumu hizmetinin ifasında, yapılan tüm faaliyetlere destek verdiler, hem de değişik sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya ilişkin etkinlikleriyle bu Ramazan'ın duygu ve düşüncesine uygun olarak dinimizin ve geleneğimizin örfümüzün, adetimizin konumuna uygun olarak değişik hayır kurumlarımız, odalarımız, kişilerimiz faaliyette bulunuyorlar. Serhat Kumptepe’de aktif bir başkanımız başarılar diliyorum.dedi.
              Vali Ünlü, programda başta Iğdırlı hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ederek şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle andığını belirtip, kırsal kalkınma destekleri, tarım alanlarının sulanması, birlik kurma, nakliyede yaşanan aksaklıklar ve çiftçilerin diğer sorunlarının giderilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduğu dile getirdi
             Programa Vali Enver Ünlü, İl Emniyet Müdür V. Cevdet Yumuşak, AK Parti İl Başkanı Ferdi Turan, MHP il başkanı Ersoy İçer,Ticaret Borsası Başkanı Serhat Kumtepe, Ehlibeyt Alimler Derneği başkanı Veli Beder,pop şarkıcısı Yusuf Güney, ilçe ve belde belediye başkanları, oda başkanları, Iğdır Ticaret Borsası Başkanlığı üyeleri, çiftçilerimiz ve STK temsilcileri katıldı. Veli Beder ve Zeki Tümay Ezan okuyup dua ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası