EĞİTİM BİR SEN'DEN YUVA ÇOCUKLARINA YEMEK ZİYAFETİ

Tarih : 2007-12-03 / Kategori : Genel Haber

    Eğitim Bir Sen Iğdır Temsilciliği Iğdır'da bulunan Hacı Ali Parim çocuk yuvasında kalan çocuklara yemek ziyafeti çekip oyuncak hediye etti.
    Eğitm Bir Sen Temsilciliği olarak 3 yıldan beri bu geleneği sürdürdüklerini belirten başkan Turgay Caf, "geleceğimiz olan bu çocukların sevgi içinde büyümesi gerekiyor. Anne ve baba sevgisinden yoksun çocuklarımızla bir arada bulunmak bizleri mutlu etmektedir.

Onlara bir şeyler verebilmek, sevindirmek bizlerin en büyük amacıdır. Devletimizin  yanında eğitimcilerinde bu çocuklara sahip çıktığını ilgilendiğini göstermek ve hayırsever insanlarımıza  örnek olmak amacıyla çocuklarımızla beraberiz. Onlara gösterdiğimiz manevi sevgi ve destek çocuklarımızı mutlu etmiştir" dedi.
    Iğdır Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek'te "Türk milleti yardımlaşmayı seven bir millettir. Milletimizin yapısında yaratılışında yardımlaşma vardır. Iğdır'a bu çocuk yuvasını kazandıran Hacı Ali Parim beye teşekkür ediyorum, diğer iş adamlarımızı, hayırseverleri bu tür işlere yatırım yapmalarını istiyorum. Çünkü en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır." şeklinde konuştu.
    Yuvamızda bulunan çocuklarımıza gösterilen bu manevi sevgi onları çok mutlu etmiştir diyen Sosyal Hizmetler il Müdürü Erduran Asiloğulları da şunları söyledi. "Devletimiz bu çocuklarımıza her türlü maddi desteği vermektedir. Eksikleri olan manevi desteğide bu şekilde vermek lazım bundan dolayı Eğitim Bir Sen temsilciliğini öğretmenlerimizi kutluyorum. Herkesi bu çocuklara manevi destek vermeye davet ediyorum."
    Gimaş süper marketin kafe terya kısmında verilen yemeğin ardından 23 yuva çocuğuna çeşitli oyuncaklar dağıtıldı..

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası