BİLGİ YARIŞMASINDA KARAKOYUNLU İLÇESİ BİRİNCİ

Tarih : 2008-01-25 / Kategori : Genel Haber

 Iğdır ve ilçelerinde bulunan ilk öğretim okulları arası bilgi yarışması yapıldı. Kültür sarayı konferans salonunda yapılan yarışmaya 5 ilk öğretim okulu katıldı. Yarışma sonucunda Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinin Şehit Er Muharrem Taş İlk Öğretim okulu 1., İnönü ilköğretim okulu ile Tuzluca Atatürk ilk öğretim okulu 2., Halfeli İmkb ilk öğretim okulu 3. ve Aralık Y. Çamurlu 4.  oldu.

 Yarışmayı izleyen Iğdır Valisi S. Saffet Karahisarlı ve Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek yarışmaya katılan öğrencileri kutladı. Vali Karahisarlı, "çekişmeli bir yarışma oldu hepinizi kutlu yorum. İnanıyorum ki yarının yöneticileri sizlerin içinden çıkacaktır, daha çok çalışmanız daha çok kitap okumanız gerekiyor. Çalışırsanız başaramayacağınız hiçbir şey yoktur." dedi.
  Bu arada liseler arası bilgi yarışmasında dereceye giren Kazım Karabekir 1., Iğdır Lisesi 2. ve Iğdır fen lisesi 3. olan öğrencilere Vali Karahisarlı ve Milli Eğitim Müdürü Selahattin Şimşek tarafından hediyeler dağıtıldı.
 Karakoyunlu ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Tuzluca “öğrencilerimin başarısını kutluyorum. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemize bağlı bir köy okulunda il birincisi çıkması bizi gururlandırmıştır. Eğitimdeki başarılarımız devam edecektir" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası