Hayırsever İş Adamı Yılmaz Okuklu’dan Öğretmenlere Hediye

Tarih : 2014-12-01 / Kategori : Eğitim

Hayırsever İş Adamı Yılmaz Okuklu’dan Öğretmenlere Hediye

           Iğdırlı iş adamı Yılmaz Okuklu Iğdır ilinde bulunan yaklaşık 2500 öğretmene öğretmenler günü nedeniyle kalem hediye etti.

 

                Ziya Gökalp Ortaokulunda okul müdürlerine teslim edilen hediye paketleriyle  ilgili olarak konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü  Cevdet Parlar, ”Yılmaz bey bize müracaat ederek Iğdır’da fedakarca  çalışan öğretmenlere hediye vermek istedi. Bizde kabul ettik bu amaçla okullarınızdaki bütün öğretmenlere bu hediyeleri ulaştırırsanız iyi olur” dedi.

                Azerbaycan’da ticaret yapan Iğdırlı iş adamı Yılmaz Okuklu, ”Eğitime önem vermeliyiz. Ben zor şartlarda okudum daha sonrada ticarete atıldım. Kaderimi Din Dersi ve Ahlak Bilgisi öğretmenim belirledi diyebilirim. Ticarette kazandığım paralarla eğitime destek vermeyi planladım. İlk etapta İlimizde görev yapan fedakar öğretmenlerimize çam sakızı çoban armağanı Öğretmenler günü hediyesi vermek istedim. Bu hediyeleri  eli öpülesi öğretmen arkadaşlara ulaştırırsanız sevinirim” şeklinde konuştu.

                Kendisini de tanıtan Aralık ilçesinden olduğunu söyleyen Yılmaz Okuklu, Iğdır’a yatırım yapmayı planladığını ilk etapta 30 bin üyeli bir tarım kooperatifi kurarak   markalaşmaya ve üretilen tarım ürünlerini Rusya’ya satmayı amaçladığını belirtti.

                Toplantıya okul müdürleri ve şube Müdürü Cevdet Parlar, Mehmet Tüzün ve iş adamı Yılmaz Okuklu katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası