Ak Parti aday adayı Yılmaz Okuklu, taraftarlarıyla yemekte buluştu

Tarih : 2015-01-05 / Kategori : Siyaset

Ak Parti aday adayı Yılmaz Okuklu, taraftarlarıyla yemekte buluştu

          Iğdırlı iş adamı ve Ak parti milletvekili aday adayı Yılmaz Okuklu, Iğdır’ın sorunları çok, bu da Ak Partiden bir Milletvekili çıkarmakla çözülür. Bunun için Iğdır’a hizmet için yola çıktım.” dedi.

 

            Iğdır Memur Sen ve Eğitim Birsen tarafından düzenlenen moral gecesi ve Okukuklu Holdingin 8. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Alyans düğün salonunda müzikli ve yemekli toplantı düzenlendi.

            Yapılan toplantıda konuşan Okuklu Holding yönetim kurulu başkanı ve Ak Parti milletvekili aday adayı Yılmaz Okuklu,”Iğdır’ımız üç ülkeye sınır bir il bunu iyi değerlendirmeliyiz. Bugün benim kaderimi 2011 yılında sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ile tanışmam değiştirmiştir. Kendisine o zaman ihracatımızı 1 milyar dolara çıkarma sözü vermiştim. Onu gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz 2 milyar dolardır. Bu da bu bölgede 100 bin tır mal taşınması demektir. Gerçekleştireceğiz. Ben Iğdır’a hizmet için yola çıktım. Bunu da milletvekilli olarak en iyi şekilde gerçekleştireceğime inanıyorum. Kendi imkânlarımı Hükümetin imkanlarını Azerbaycan’ın imkanlarını Iğdır’a aktaramaya çalışacağım. Bu genç yaşımda yakaladığım başarı ortadadır. Sizler sayesinde daha iyi işler yapacağım. Sizlerin desteğine ihtiyacım  var. Iğdır’da yaşayan bütün kesimleri kucaklayacağım ve ayrım yapmadan hizmet edeceğim. Bugün bu toplantıda Türk’ü, Kürdü, Terekemesi, Göçmeni hep bir aradayız ayrılığımız yoktur. Iğdır benim sevdamdır. Bunun için yola çıktım. Iğdır’ımı çok seviyorum. Iğdır’da yaşayan herkesi daha çok seviyorum ” dedi.

            Memur Sen ve Eğitim Birsen il başkanı Malik Akşit’te herkese hoş geldin diyerek iyi eğlenceler diledi.

            Daha sonra müzik eşliğinde yemek yenildi. Yemeğe Ak Parti il başkanı Ahmet Tutulmaz, Milli eğitim Müdürü Hakan Cirit, Kültür ve turizm il Müdürü Osman Engindeniz, Memur Sen ve Eğitim Birsen üyeleri katıldılar. 1500 kişiye atkı ve bere hediye edildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası