İş Adamı Zafer Tarhan “Iğdır’a Hizmet İçin Aday Adayıyım” Dedi

Tarih : 2015-02-11 / Kategori : Siyaset

İş Adamı Zafer Tarhan “Iğdır’a  Hizmet  İçin Aday Adayıyım” Dedi

           Iğdır’ın yetiştirdiği iş adamlarından Zafer Tarhan, Iğdır’a, Iğdırlıya hizmet etmek  için 7 Haziran’da  yapılacak olan Milletvekili seçiminde Ak Partiden  aday adayı olduğunu söyledi.

 

         Zafer Tarhan, ”7 Haziran seçimi Iğdır’ın kader seçimidir. Bu seçimde Iğdırlı İktidar partisinden yana tavır almalıdır. Iğdırlı muhalefette olma kaderini yenmeli.  İktidar  için oy kullanmalıdır.Bugün Iğdır’ın, Iğdırlının daha çok hizmete ihtiyacı vardır. Bu hizmette Ak Parti ve milletvekili ile olur. Bugün siyasete baktığımızda  ne CHP, ne de MHP’nin iktidar olma şansı yoktur.Ak Parti  yine iktidar olacaktır. 2 dönemdir  muhalefet olan Iğdır  inanıyorum bu sefer İktidar partisi Ak Partiden yana olacaktır.” dedi.

           Ankara’yı, bürokrasiyi  iyi bilen biri olarak Ak Partiden Milletvekili aday adayıyım. Iğdırlı hangi partiden olursa olsun  bu seçimde tercihini Ak Partiden yana yapmalıdır. İster ben aday olayım ister başka  biri Iğdırlı Ak  Partiyi desteklemelidir.Bütün aday  adaylarına başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası