Mhp Iğdır Merkez İlçe Binası Açıldı

Tarih : 2015-03-10 / Kategori : Siyaset

Mhp Iğdır Merkez  İlçe Binası Açıldı

              Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Merkez  İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası törenle açıldı.

 

            Zübeyde hanım bulvarında bulunan bir iş yerinin 5. Katında açılan  yeni hizmet binasının açılış kurdelesi MHP Genel Sekreter yardımcısı Abbas Bozyel, İl Başkanı Özcan Günsoy, MHP  İlçe Başkanı Yaşar Çeçen, MHP milletvekili aday adayları ve eski MHP İl başkanı Cahit Erol tarafından kesildi.

           Bir konuşma yapan MHP genel sekreter yardımcısı Abbas Bozyel, Türkiye'nin zorlu bir dönemden geçtiğine işaret ederek  Türk milletinin Anadolu topraklarında binlerce yıldır kardeşçe yaşadığını söyledi.

              Türk milletinin bağımsızlık uğruna büyük badireler atlattığını ve bedeller ödediğini vurgulayan Bozyel şunları kaydetti:

"Bu vatan topraklarını hür ve bağımsız kılmak için büyüklerimiz çeteler karşısında şehit oldu. Türk milletinin ilelebet bağımsız yaşaması için bu uğurda ölümü göze alan bizler, hangi ihanet örgütü olursa olsun bu milleti savunmak için kelle koltukta gezen hareketin üyeleriyiz. Bu millet sahipsiz değildir. Dün biz yoktuk ama davamız vardı, yarın olmayacağız ama davamız var olmaya devam edecek

                 İl başkanı Özcan Günsoy’da “Tek vücut olarak, daha genç ve dinamik bir yapıyla bizler artık sahaya indik. Bu dinamik ve inanmış kadrolar bizleri ziyadesiyle memnun etmekte ve bize güç veriyor. Merkez  İlçe binamızın yeni yeri hayırlı olsun" dedi.

            8 Mart dünya kadınlar gününü kutladıklarını söyleyen    MHP  İlçe Başkanı Yaşar Çeçen, 7 Haziran sonrasında gerek Türkiye'nin gerekse Iğdır’ın içine düşeceği kaosun sorumluluğundan kurtulmak, huzurlu, mutlu yaşayabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi'ne herkesi destek vermeye davet etti.

                Çeçen, “Milliyetçi Hareket Partisi, gücünü milletinden alan amacı Türkiye'ye ve Türk milletine hizmet etmek olan kutsal bir davanın siyasal yansımasıdır. Kuruluşundan bu yana geçen kırk altı yıllık süreçte de amacının ve hizmet anlayışının Türklük gurur ve şuuru olduğunu bu amaç için gerektiğinde en değerli varlığı olan canını, kanını bu topraklara feda etmekten çekinmeyeceğini göstermiş tek partidir. MHP mensupları ve gönüldaşlarımız beş bin yıllık Türk tarihinden bin yılı aşan İslam ahlakından beslenen bir parti olmanın onuru, İslam'ın bayraktarlığını yapan bir milletin evladı olmanın gururu ve kıvancı içindedir. Dünyanın en zorlu coğrafyalarından birinde, tarih boyunca uygarlıklar mezarlığı olarak anılan bir yerde yaşayan Türk milletinin umudu, nefesi, sözcüsü ve güvencesi olarak büyük Türk milletinin varlığına kastedecek tüm kesimlerin karşısında engel olarak gördüğü yine tek partidir" dedi. Yeni binanın açılışı kordela kesilerek yapıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası