Iğdırmava Halkı Adayını Bağrına Bastı

Tarih : 2015-04-21 / Kategori : Siyaset

Iğdırmava Halkı Adayını Bağrına Bastı

          Iğdır MHP Milletvekili Adayları  İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu Söğütlü Mahallesinde Iğdırmava mahallesi tarafından coşkulu bir şekilde karşılanarak kurban kesildi.

 

            Diş Doktoru Ali Ağrı “Iğdırmava halkı adayına 7 Haziranda sahip çıkacaktır.” dedi. Ali Ağrı CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu sana  Iğdır’dan oy yok dedi.

                Ağrı, “Bir Tuzlucalı  hemşerimiz vardı  Ali Özgündüz,  Milletvekiliydi. Cumhuriyet savcısıydı. Onu harcadı. Onun yerine bir ermeni bayanı bıraktı listeye bizden Iğdır halkından CHP’ye oy yok. Bunu herkes kafasının bir köşesine yazsın” dedi.

          Iğdır MHP Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel, “Siz değerli büyüklerim hepinizin ellerinden öpüyorum. Ben sizlerin elinde büyüdüm sizlerin ekmeğini yedim. Çayını içtim, suyunu içtim. Sizlerle hep gurur duydum. Sizlerde benimle gurur duyun.  Çünkü ben sizlerin Ankara’da sesi ve kulağı olacağım, sizlerin problemlerini çözeceğim.  Özelikle Iğdır geneli ve benim mahallem bakımsız kaldı. İlgilenen olmadı size söz veriyorum.  Evladınıza sahip çıkın Iğdır’ı hak ettiği yere getirelim.” dedi.

                 Daha sonra konuşan Iğdır Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu, “Beni bu günlere getiren Değerli Hocam Zülaloğlu’na huzurunuzda teşekkür ediyorum. Çünkü beni yetiştirerek sizlerin karşısına getirdi. Bu gün burada birlik ve dayanışma zamanı,  İsa Yaşar Tezel’le çok güzel anlaşıyoruz. Çok güzel çalışma ve projelerimiz var. Bura da  amacımız  ülkemizi ve Iğdır’ımızı en iyi şekilde temsil etmek. Iğdır’ı hak ettiği yere getirmektir. Bu amaçla hizmetimizi hakka ve halka hizmet olarak görüyoruz.  Geçmişimiz ve geleceğimiz aydındır. Bu anlamda hepinizin çok büyük desteğine ihtiyacımız var. Sizlerle birlikte bu yarışı 2 -0 önde bitireceğiz.” dedi.          

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası