MHP Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu Esnafla Buluştu

Tarih : 2015-04-23 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Milletvekili Adayı İsa Yaşar  Tezel ve Sefer Karakoyunlu Esnafla Buluştu

           MHP Iğdır’da  7 Haziran 2015 genel seçimleri için çalışmalara başladı.

 

         Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu,  MHP İl Başkanı Av. Özcan Günsoy, MHP Iğdır Merkez İlçe Başkanı Yaşar Çeçen, Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel, MHP İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş, Abbas Akdan ile esnafı ziyaret ederek bir açılış gerçekleştirdikten sonra  sohbet  ettiği esnaflardan ve vatandaşlardan destek istedi.

          MHP Iğdır Milletvekili Adayları Tezel ve Karakoyunlu, Iğdır’lılara hizmet etmek için Iğdır’lılardan  vekalet almaya geldiğini belirtti.

            Milletvekili Adayı Tezel ve Karakoyunlu “Esnafımızın durumu içler acısı, sorunları birikmiş, sorunlarının çözümü noktasında muhatap bulamamışlar. Çok sayıda esnafımız da işlerinin olmadığından dolayı iş yerlerini kapatarak Iğdır’dan göç etmiş. Iğdır’lı olarak Iğdır’ın  sorunlarını, esnafımızın sorunlarını, vatandaşlarımızın sorunlarının mecliste çözümü için sizlerden destek istiyoruz.” dediler.

           Milletvekili Adayları Tezel ve Karakoyunlu, “Her  ziyaretimiz hoşnutlukla karşılandı. 

           Esnaf ve vatandaşlar; “bizler size güveniyoruz. Ümit ediyoruzki kazanırsınız ve bizlerin sorunlarına Iğdır’ın sorunlarına bir çare bulursunuz. Dualarımız sizinle olacak.”  dediler. Kentte herkesi çok iyi tanıyan Tezel ve Karakoyunlu, birlik ve beraberliği sağlamak için mücadele veren vatandaşların desteğine teşekkür ettiler.

           Tezel ve Karakoyunlu “ziyaretlerimiz sık sık devam edecektir.Iğdır’da birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Ak parti iktidarı artık çöküyor .13 yıl içinde Iğdır’a hiç bir şey vermemiştir. Verdiği tek şey var, hava alanı ve yandaşlarını kayırma, zengin etme, bütün devlet dairelerini kendi yandaşları ile doldurmuşlardır. Kendilerinden olmayanı ise dışlamışlardır. İnşalah 7 Haziran’da bu yandaş kadrolaşması sona erecektir.” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası