AK Parti Teşkilatı Iğdır’da Hizmetleri Gezdi

Tarih : 2012-12-17 / Kategori : Siyaset

AK Parti Teşkilatı Iğdır’da Hizmetleri Gezdi

Ak Parti İl Başkanı Buluş ''Laf değil, iş üretiyoruz''dedi.

    Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, Ak Parti hizmet ve yatırımlarını görmek ve bilgilendirmek amacıyla tur düzenleyerek, Basına Iğdır’da Ak Partinin yaptığı hizmet ve çalışmalarını anlattı.
    Iğdır Devlet Hastahanesinden başlayan hizmet tanıtım turuna Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurlu üyeleri katıldı.
    İlçe genelinde her bölgeye hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Buluş, 3 saat süren gezi boyunca yapılan hizmetleri anlatarak, sözde değil, gerçek anlamda sosyal hizmet  yaptıklarını söyledi.
    İlk olarak Iğdır Devlet hastahanesi ek binasını, 250 Yataklı devlet hastahanesi inşaatını,Gençlik Merkezi Binası inşaatını, Iğdır çevre yolu asfaltlama çalışmalarını gezdi.
Gezi sonunda açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Buluş, Yeni yapılan Iğdır Devlet hastahanesi ek binasının pazartesi günü bitirilmiş olarak hizmete gireceğini, ekbinanın yapılmış olması yeni yapılacak olan hastahanenin bitirilmesine kadar geçen zamanda Iğdır’lı vatandaşlarımız rahat bir ortamda hizmet görmeleri için yaptık. Yeni yapılan 250 yataklı Hastahanemizin inşaatı devam ediyor.  250 yataklı  80  oda tek kişilik olarak yapılmış, 50 bin m2 alanda 36 Milyon TL’değerinde kurulan ve Avrupa standartlarına uygun olarak yapılan yeni hastahanemizin inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor bitim gününden bir yıl erken bitecek olması orada çalışacak Iğdır’lı vatandaşımıza iş imkanı doğacak buda  bizleri sevindiriyor.
     Bunun yanısıra 3 Bin m2 Gençlik merkezi inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Tüm sosyal ve sportif faaliyetlerin olduğu,  400 kişilik tiyatro salonunuda yer almakta gençlik merkezinin bitmesi gençlerimizin yüzünü güldürecek, Karayollarımızın yapmış olduğu bölünmüş yol projesi kapsamında 32 km ve 40 milyon TL değerinde olan ve önümüzdeki kasım ayı içerisinda bitirilmesi planlanan Alt geçitleriyle, Kaldırımlarıyla, yaya yoluyla Iğdır’a yakışır çevre yolumuz devam ediyor. Proje kapsamında Havaalanından Üniversiteye ordanda Alican yolayrımına kadar bölünmüş yol projesi kasım ayı içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Ayriyeten çevre yolumuzda Iğdır’dan Yaycıya kadar olan 5 km kısmına  bisiklet yolu yapılıyor. Buda küçük çapta kazaları önlemek için bir tedbir. İnsani bir hizmet olarak görüyoruz.
    Ak Parti olarak vatandaşımızın memnuniyetini önem veriyoruz.  Yaptığımız hizmetlerimizde amacımız vatandaşımıza güleryüzlü hızlı ve kaliteli hizmeti sunmaktır. Daha önceki hükümetler bir yatırımı bırakın bitiş süresini 10 yılda bitiremiyor yada yarım kalıyordu. Ak Parti hükümeti döneminde ağızdan çıkan bir söz icraata dökülüyor. Hizmete açılış tarihindan bir yıl daha erken bitirerek hizmete açıyor. Bu’daAk partinin hizmete vermiş olduğu önemi gösteriyor”dedi.
    İl Başkanı Buluş biz bu projeleri halka sunan başta Başbakanımız olmak üzere, Bakanlarımız, genel müdürlerimiz, bürokratlarımız’a sağlık bakanımıza, Ulaştırma bakanımıza, spor bakanımıza, yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Iğdır’lılar olarak bizleri hiçbir zaman unutmadılar.  her zaman yanımızda olarak hizmetlerini sundular. Bu projeler hükümet projeleri ama bu projeleri uygulayan mimarlarımız vardır. Başta karayolları bölge müdürümüz, bölge müdür yardımcımız’ın tüm ekibine teşekkür ediyorum. Sağlık bakanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Ulaştırma bakanı ve kebine huzurunuzda Iğdır’lılar adına ve Ak Parti adına teşekkürlerimi sunuyorum. şeklinde konuştu.
    Iğdır Devlet hastahanesi Genel Sekreteri Bülent Kaya, Iğdır Devlet hastahanesi ve yeni yapılan 250 yataklı hastahane hakkında çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
   

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2012-12-17 09:25:35

    Gelmiş Geçmiş Hükümetler Bile Iğdıra yatırım yapmadı Bunlarmı yapaçak Iğdır yeri ve konumu ile Doğunun Parisi olacak bir yer ama nerde Gençlere İş lazım gelecek lazım burdan yiğit ığdır gençliğini selamlıyorum,Iğdırımıza sahip çıkın!Yaşasın Iğdır ,yaşasın Türkiye************

  2. Guest 2012-12-17 10:49:20

    Hep Beraber yeşil Iğdırı Doğu'nun Parisi yapalım!Çünkü başka Iğdır yok!

  3. Guest 2012-12-18 21:40:08

    parisi görmüyenler her lafa paris demeseler uyuyamazlar.parisin bir mahellelerine gidin ankaradan erzurumdan farki yokki. bir lafimda akp igdir il baskanina olacak.koyunun olmadigi yerde keciye bi sey derlermis.biz igdirlilar birlik olsaydik sende böyle cikip icraat anlatamazdin.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası