Dr. Sinan OĞAN’ın Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kuruluşunun 44. Yıldönümüne İlişkin Mesajı

Tarih : 2013-02-09 / Kategori : Duyurular

Dr. Sinan OĞAN’ın Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kuruluşunun 44. Yıldönümüne İlişkin Mesajı

    Milliyetçi Hareket Partisi’nin temelleri Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ ve dava arkadaşları tarafından 8-9 Şubat 1969 tarihlerinde Adana’da atılmış ve MHP buradan “Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur” diyerek dünyaya seslenmiştir. Aradan geçen 44 yıl boyunca Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasi hayatında direnişle başarıyı mücadeleyle zaferi birleştiren bir sembol haline gelmiştir. Kendisinden sonra kurulan onlarca siyasi parti tarihin tozlu sayfalarında yerini almış; fakat dimdik ayakta duran MHP gelecekte Türk milletiyle birlikte olacak Türk dünyasının yanında bulunacaktır. Bugüne kadar Gümülcine’den Urumçi’ye, Hocalı’dan Kerkük’e kadar yalnız kalan Türk’ün yanında duran Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur.
    MHP’nin sözü Göktürkler’den Selçuklu’ya, Osmanlı’dan Türkiyemize uzanan şanlı Türk tarihinin sözüdür. MHP’nin sözü aynı zamanda Türk milletine ve şehitlerine verilmiş beraberlik sözüdür. Ülkücülere yapılan işkencelere, ülkemizin üzerindeki oyunlara, MHP’yi hedef alan komplolara rağmen partimiz, milletimize verdiği birlik sözünden hiçbir zaman dönmemiştir, dönmeye de niyeti yoktur. Ülkücü Şehidimiz Ahmet KERSE’nin dediği gibi hiçbir zaman “Hakk’ın dili susmayacaktır”.
    Türk milliyetçilerinin son kalesi Milliyetçi Hareket Partisi sönmeden yurdumun üstünde tüten en son Ocak’tır. Bilinmelidir ki, Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in kutlu mirası, Genel Başkanımız Saygıdeğer Dr. Devlet BAHÇELİ’nin bilgeliği ve milliyetçi harekete gönül vermiş kardeşlerimizin azmi sayesinde ebed elbet bizim olacaktır. Şehidinin kanıyla yeşeren, alın teriyle büyüyen ülkümüzün eskidiğini ya da eskiyeceğini düşünenler büyük bir yanılgı içerisindedir. AKP’nin ülkemizi sürüklediği karanlık 9 Işık’la aydınlanacaktır.
    Bu düşüncelerimizle, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 44. yıldönümünü kutlar, partimizin kurucusu Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’i ve ülkücü şehitlerimizi rahmet ve şükranla anar, partimize emek veren herkese saygı ve teşekkürü borç biliriz.
    Dr. Sinan OĞAN
    MHP Iğdır Milletvekili

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası