İl Spor Merkezi'nin Açılışı Gerçekleştirildi

Tarih : 2013-07-02 / Kategori : Spor

İl Spor Merkezi'nin Açılışı Gerçekleştirildi

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen  Ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın startı verildi.
    Birçok spor branşında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan yaz spor okulları açılışı 29 Haziran 2013 tarihinde  İskender Iğdır Spor Salonunda yapıldı.
    İskender Iğdır  Spor Salonu'nda düzenlenen törene saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Kurslara kayıt yaptıran sporcularımızın ve Ailelerinin katıldığı törenin açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız yaptı.
    Gürhan Yıldız, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin erken yaşlarda sporla tanışmalarını sağlayarak onların spora yönlendirilmesi için her yıl düzenli olarak organize ettiğimiz yaz spor kurslarını bu yılda 11 branşta gerçekleştireceğiz. Sağlıklı ve Sporcu nesiller yetiştirilmesi için İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan antrenörlerimiz yaz spor kurslarının tanıtımlarını yaparak sizlerin ilgi duyduğunuz spor branşlarında kayıtları almışlardır. Bütün sporcularımıza spor ve sağlık dolu bir yaz tatili geçirmelerini dileyerek ailelerimize de spora ve çocuklarına göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim” dedi.
     Yaz spor okullarında eğitim verilecek branşlar tekvando, karate, güreş, judo, masa tenisi, basketbol, voleybol, boks, Kick Boks, Badminton ve Atletizm olmak üzere  11 branş olarak belirlendi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası