H. Kirman Kaya Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-10-22 / Kategori : Siyaset

H. Kirman Kaya Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

    Karakoyunlu İlçesi Belediye Başkanlığı için  H. Kirman Kaya Ak Partiden Aday Adaylığını Açıkladı
          2014 Yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimine 4 ay kala Karakoyunlu İlçesi  Ak Parti Aday Adayı H. Kirman Kaya, yoğun bir kalabalık eşliğinde Ak Partiye katılım sağlandı.
    Karakoyunlu ilçesinden Ak Partiden ilk adaylığını açıklayan Kirman Kaya’yı Karakoyunlu ilçesi halkı yalnız bırakmıyarak parti binasına kadar alkışlarla eşlik etti.  Kirman Kaya’a ise Karakoyunlu ilçesinde 2 dönem Belediye başkanlığı yapan  H. İsa Toktamışlıoğlu’ ve Siyasi geçmişi olan İsmet Toktamışlı’ da desdek için  katıldı.
              Ak Partide Karakoyunlu  Belediye  Başkalık aday adaylığı için başvuruda bulunan H. Kirman Kaya’ya .Ak Parti il binasında karşılama yapıldı.  Karşılama  törenine Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, Merkez İlçe Başkanı Hasan Güneş ile çok sayıda parti yöneticileri katıldı
               Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş,  konuşmasında," Süreç uzun ve ağır bir sorumluluktur. Kimse kırılmadan darılmadan birlik beraberlik içinde hareket etmelidir. Aday Adayı arkadaşlarımız mevcut süreci seviyeli bir şekilde  bir birlerinin aleyhinde laf sarf etmeden sonuca erdirmektir. Sonuç açıklandığında hangi kardeşimize ,büyüğümüz ve  abimize  adaylık nasip olursa onun yanında yer almaktır siyasetin doğasın dada bu vardır. Ben Karakoyunlu ilçesinden katılan H. Kirman Kaya ve Ona desdek olarak buraya kadar gelerek adayına desdek veren Karakoyunlu ilçesi halkına’da teşekkür ediyorum. "dedi
        Karakoyunlu  Ak Parti'li Belediye Başkan Adayı Adayı H. Kirman Kaya, konuşmasında," Ak Parti'den aday adaylığımı açıkladım..  Karakoyunlu ilçesinde en büyük kabile olarak toktamışlı kabilesi ve karakoyunlu halkı beni başkan adaylığına layık gördü.  Bende seçilirsem Karakoyunlu ilçesine layık bir başkan olarak hizmet odaklı çalışacağım.  Bir başka kardeşimizde aday olursa buna kötü gözle bakmayacağım. Her zaman partimin yanında olacağım ve partime desdek vereceğim.   Eğer partim beni uygun görürse taktir ederlerse partimle yönetim kuruluyla başkanımla el ele verip bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu sadece yerel seçimlerde değil genel seçimlerdede aynı birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz.  Taktir yönetimimizin teşkilatımızındır. Hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

    Ak Parti Karakoyunlu  Belediye Başkan Aday Adayı H. Kirman Kaya, Başvuru dilekçesini il başkanı Mustafa Buluşa teslim etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası