Yıldırım Turan Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-11-01 / Kategori : Siyaset

Yıldırım Turan  Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

    AK Parti’den Aralık ilçesi  belediye başkanlığı Aday Adaylığını açıklayan Yıldırım Turan dün Iğdır Ak parti merkez ilçe başkanlığına resmi başvurusunu yaptı.
    Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldırım Turan,  aday adayı olduğunu belirterek parti teşkilatındakilere öz geçmişinden bahsetti. Turan; “Yaşadığı tecrübelerle  hayatı boyunca üstlendiği görev ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirmenin gayret ve çabası içerisinde bulunduğunu belirten Yıldırım, “Yıllardır aralık ilçesine hizmet ettik. Bizleri bu kutsal göreve layık gören öncelikli Aralık ilçesi halkına teşekkür ediyorum. Bizleri 30 yıl sırtlarında bu zamana kadar getirdiler. Bizlerde gereken hizmeti ve desteği verdik. Bundan sonrada seçilirsem hizmetlerim ve projelerim aynen devam edecektir.” dedi. Turan,  Aralık ilçesinden aday adaylığını açıklayan tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.” Bu başvuruların  tüm vatandaşlara başarı ve milletimize hayır getirmesi temennilerinde bulundu.
    Daha sonra açıklama yapan Iğdır AK Parti  İl Başkanı Mustafa Buluş, yapılan başvuru sonrasında Yıldırım Turan’ın başvuru belgesini alarak tebrik etti.
    Buluş, “Tüm Aday adayları bizim için eşittir. Adaylık nasip ve kısmet işidir. Her kim seçilirse ayrım yapmadan aday adayımıza destek vereceğiz.” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. SİBELLL 2014-01-29 13:00:30

    ŞU ADAMA OY VERİP KASASINI DOLDURMAYIN YAA EN BÜYÜK YOLSUZLUKLARDAN BİRİNİDE BU YAPIYOO

  2. Yeşil Aralık 2014-02-16 19:26:31

    Hangi yolsuzluğunu gördünde Hemde büyük harflerle yazarak beyan etmişsin... Söyle bizde bilelim... Yada kıyamete kadar sus birilerini zan altında bırakmak bir Aralıklıya yakışmaz

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası