Mithat Çatalkaya Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-11-01 / Kategori : Siyaset

Mithat Çatalkaya  Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

    Melekli  Belediye Başkanlığı için  Mithat Çatalkaya Ak Partiden Aday Adaylığını açıkladı.
        2014 Yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimine 4 ay kala Melekli Beldesi   Ak Parti Aday Adayı Mithat Çatalkaya, yoğun bir kalabalık eşliğinde Ak Partiye katılım sağladı.
   Melekli Beldesi  Ak Partiden aday adaylığını açıklayan Mithat Çatalkaya’yı Melekli halkı yalnız bırakmayarak parti binasına kadar eşlik etti.    
       Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş,  konuşmasında, " Süreç uzun ve ağır bir sorumluluktur. Kimse kırılmadan darılmadan birlik beraberlik içinde hareket etmelidir. Aday Adayı arkadaşlarımız mevcut süreci seviyeli bir şekilde  bir birlerinin aleyhinde laf sarf etmeden sonuca erdirmektir. Sonuç açıklandığında hangi kardeşimize adaylık nasip olursa onun yanında yer almaktır siyasetin doğasında da bu vardır. Ben Melekli beldesinden  katılan Mithat Çatalkaya ve Ona destek olarak buraya kadar gelen Melekli Beldesi halkına da teşekkür ediyorum" dedi
        Melekli Beldesi Ak Parti'li Belediye Başkan Aday Adayı Mithat Çatalkaya, konuşmasında, " Ak Parti'den aday adaylığımı açıkladım..  Melekli beldesi halkı beni başkan adaylığına layık gördü.  Bende seçilirsem Melekli Halkına layık bir başkan olarak hizmet odaklı çalışacağım.  Seçilir veya seçilmem her zaman partimin yanında olacağım ve partime destek vereceğim. Eğer partim beni uygun görürse taktir ederlerse partimle yönetim kuruluyla başkanımla el ele verip bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu sadece yerel seçimlerde değil genel seçimlerde de aynı birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz.  Taktir yönetimimizin teşkilatımızındır. Hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
    Ak Parti Melekli Beldesi Belediye Başkan Aday Adayı Mithat Çatalkaya, Başvuru dilekçesini il başkanı Mustafa Buluş’a teslim etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası