HANIMLAR OKUMAYA DEVAM EDİYOR

Tarih : 2008-04-08 / Kategori : Genel Haber

  Valimiz  Saim Saffet KARAHİSARLI ve eşi Fatma KARAHİSARLI öncülüğünde 2007 Mayıs ayında başlatılan "Iğdır Okuyor" Projesi kapsamındaki kitap okuma kampanyası  hanımların katılımıyla devam etmektedir.
 

İlimiz Valisi Saim Saffet Karahisarlı'nın eşi Fatma Karahisarlı'nın ev sahipliğinde Polis evinde düzenlenen kitap okuma gününe, Doğubayazıt 1.Mkn.Tugay Komutanının eşi Tayfun Canatan, Belediye Başkanının eşi Nevin Aras, Garnizon Komutanının eşi Lütfiye Erkan, Cumhuriyet Başsavcısının eşi Ayşe Küçük, Ağır Ceza Reisinin eşi Suzan Akçay, Vali Yardımcısı Tuğba İnan, Vali Yardımcısı Mitat Gözen'in eşi Emine Gözen, Kurum Amirlerinin eşleri, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları, Askeri Personel ve Emniyet Personelinin eşleri, Valilik, Belediye ve Emniyet Müdürlüğünde çalışan hanım personeller katıldılar.
 Fatma Karahisarlı, "Kitap okuma gününe hepi niz hoş geldiniz. Öncelikle İlimizdeki genel sosyal etkinlikler, diğer sosyal ve kültürel etkinlikler ve "Iğdır Okuyor" kampanyası ile ilgili yapmış oldukları çalışmalardan ve katkılardan dolayı Belediye Başkanının eşi Nevin Aras'a, Jandarma Komutanının eşi Lütfiye Erkan'a, Cumhuriyet Başsavcısının eşi Ayşe Küçük'e, Vali Yardımcısı Tuğba İnan'a ve Vali Yardımcısının eşi Emine Gözen'e teşekkür ederim. Daha öncede hanımlarla böyle bir gün düzenlemiştik. Bugünkü prog ramımızda hem kitap oku yacağız, hem birlikte hoşça vakit geçireceğiz.  Programımıza katılımınızdan onur duydum. Bu tür organizasyonlardan memnun olursanız önümüzdeki günlerde de bu tür faaliyetlerimize devam ettireceğiz. Okumayı sevdiğinizden eminim. Umarım bunun devamını sağlarsınız. Sizlerde bu tür günler düzenleyebilirsiniz. Hatta bizleri de çağırırsanız memnuniyetle katılırız." dedi.
 Hanımlar hep beraber 1 saat kitaplarını okudular. Daha sonra ikramlara geçildi. Valimizin eşi Fatma Karahisarlı, Vali Yardımcısı Tuğba İnan ve Vali Yardımcısının eşi Emine Gözen ile birlikte tek tek masaları dolaşarak, gelen davetlilerle ilgilendi ler. Tüm hanımlar bayanlara yönelik düzenlenen okuma günlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Okuma gününe katılan hanımlar daha sonra hep birlikte eğlendiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası