Ak Parti, Iğdır 2.olağan İl kadın kolları kongresi yapıldı

Tarih : 2008-04-08 / Kategori : Genel Haber

  Ak Parti, Iğdır 2. olağan İl kadın kolları kongresi yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Hatice Bakış yeniden başkanlığa seçildi.
  Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Iğdır İl kadın kolları 2. olağan kongresi, Ak Parti Kadın kolları genel başkan yardımcısı Avukat Meral Kirişçi'nin de katılımıyla İl Başkanlığı binasında yapıldı.
 

 Iğdır İl kadın kolları 2. olağan kongresinde, Başkanlık Divanı'nın seçiminin ardından saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu. Kongrede ilk konuşmayı yapan Ak Parti Kadın kolları genel başkan yardımcısı Avukat Meral Kirişçi bir çok Parti Kadın Kolları Kongresini yapamazken, Ak Parti Kadın kolları olarak Türkiye'nin her yerinde kongrelerini büyük bir katılım ile gerçekleştirdiklerini söyleyerek  "Ak Partinin Türkiye geneli kadın üye sayısı 1 Milyon 113 bin, bu durum Milletin, Ak Partiye olan teveccühünü göstermektedir." dedi.
 Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Bakış ise "Belde ve ilçe Kongrelerinin ardından il kongresini de büyük bir coşkuyla yapmaktayız.Türkiye' nin Yolu da açıktır ufku da. Yolun açık olsun Türkiye, Yolun açık olsun Iğdır" şeklinde konuştu.
  İlçe ve Belde Belediye Başkanları adına söz alan Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyadali Deliktaş ise "Ak Parti  içerisinde sizin gibi güzel insanlarla birlikte siyaset yapmaktan çok mutluyum, Rabbime Şükrediyo rum." dedi.
  Son Olarak Kürsüye Gelen Ak Parti Iğdır İl Başkanı İbrahim Akkuş "Kadınlarımızın partimize yapmış oldukları katkıları unutmadık ve hiçbir zaman da unutmayacağız. Sizlerin ve teşkilatımızın gayretli çalışmaları sayesinde Iğdır olarak, Ak Parti'den milletvekili olmayan iller arasında değiliz. Kadınlarımızın siyasette daha fazla söz sahibi olmalarını ve yerel yönetimler siyaset akademisi kurslarına katılmalarını istiyoruz." dedi.
  Konuşmala rının ardından tek listeyle gidilen seçimlerde Hatice Bakış, Iğdır Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı'na yeniden seçildi.
 Kongreye, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Avukat Meral Kirişçi, AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi Habibe Yıldız, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Akkuş, Ak Partili İl Genel meclisi üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, teşkilat yöneticileri, davetliler ve çok sayıda partili katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası