Milli Eğitim Müdürü Aralık İlçesini Ziyaret Etti

Tarih : 2015-01-15 / Kategori : Eğitim

Milli Eğitim Müdürü Aralık İlçesini Ziyaret Etti

            Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin Yücel, Iğdır’a bağlı Aralık ilçesindeki okulları ziyaret etti.

 

               İlk önce Aralık Kazım Karabekir Paşa İlkokulu ve Ortaokulu’nu  ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdür Yardımcısı Vedat Altuntepe’den okul hakkında  bilgiler aldı.

               Okulu gezdikten sonra öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet eden Hakan Cirit, Toplantıda öğretmenlerin sorunlarını dinleyerek “Sizlerle bir arada bulmaktan mutluluk duyuyorum. Sorunlarınızı kendi sorunum kabul ederek çözmeye çalışıyorum. Göstermiş olduğunuz  özverili  çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu’na  geçen Milli Eğitim Müdürü okulu gezdikten sonra 8. sınıfların İngilizce dersine girerek, öğrencilere ders hakkında sorular sordu. Hoş sohbetin ardından öğrencilere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

             Son olarak Aşağı Çamurlu İlkokulu ve Ortaokulu’na geçen Milli Eğitim Müdürü, anasınıfı

öğrencileri ile keyifli dakikalar geçirdikten sonra öğretmenlerden öğrenci velilerini evlerinde sık sık  ziyaret etmeleri hakkında tavsiyelerde bulunup okul-veli işbirliğinin önemini vurgulayarak

öğretmenlere başarılar diledikten sonra İlçeden ayrıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası