Mhp Seçim Bürosu’nun Açılışı Yapıldı

Tarih : 2015-04-22 / Kategori : Siyaset

Mhp Seçim Bürosu’nun Açılışı Yapıldı

     MHP Iğdır Milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu, seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

 

       Haber Ali ŞIKTAŞ  :  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır 1’nci sıra Milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu, seçim bürosu açarak gövde gösterisinde bulundu.

      İbrahim Bozyel Caddesi Merkez Camii  bitişiğinde  yoğun kalabalık ile seçim bürosu açılışı MHP İl Başkanı Av. Özcan Günsoy, MHP Iğdır Merkez İlçe Başkanı Yaşar Çeçen, Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel, Karakoyunlu MHP İlçe Başkanı Hakan Şıktaş, MHP Milletvekili Aday Adaylarının da katılımıyla birlik mesajları vererek  gerçekleştirdi.

           Açılış konuşmalarına geçilmeden önce açılış duası okundu. Ardından MHP Iğdır İl Başkanı Av. Özcan Günsoy, Biz Milliyetçi haraket partisine  Iğdır’ın birlik ve beraberliği için geldik. İnşallah Iğdır’ın genelini kapsayacak birlik ve beraberliği sağlayacağız. Bu konuda bize ilk katılımı sağlayan CHP Tuzluca ilçesi Kadın kolları Başkan Yardımcısı Mahizer Selam hanfendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Partimize Hoş gelmiş diyorum.  Kendisine bir kez daha Allah razı olsun diyoruz.”dedi. Ardından MHP rozetini taktı.

           “TEZEL IĞDIR’DA BİRLİK VE BERABERLİK KAZANACAK”

         Daha sonra MHP Iğdır 1’nci sıra Milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel, seçim bürosu açılışına katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başladı.  Tezel,  Seçim büromuz her daim açık kalacak. Her kesi seçim büromuza bekliyoruz. Bu gün birlik ve beraberlik günüdür. Biz birlik ve beraberliğimizi sağladığımız müddetçe Iğdır kazanacak bizler kazanacağız.”dedi.

        Tezel “Bugün burada bizi bir araya getiren Cenabı Allah’a şükürler olsun. Bugün Allah diyenler burada. Bugün Muhammed Mustafa diyenler burada. Bugün Ali diyenler burada. Bugün hak yolunun yolcuları burada. Bugün millet diyenler burada. Bugün birlik, beraberlik diyenler burada. Bugün bin yıllık kardeşliği pekiştirmek isteyenler burada. Bugün hak diyenler, hukuk diyenler, adalet diyenler burada. Bugün zulme karşı dur diyecekler burada. Bugün ülkemizin bölünmesi için dik duracaklar burada. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.””şeklinde konuştu.

         

        KARAKOYUNLU “ İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ”

           Daha sonra konuşan MHP Iğdır Milletvekili Adayı Sefer Karakoyunlu, . İsa Yaşar Tezel, Kardeşimle bu yola çıktık. İnşallah sizlerin desteği ile iktidara yürüyeceğiz. Bu günde birlik ve beraberliğimizin temelini atacağız.”dedi.

      Karakoyunlu, Seçim bürosunun Iğdır’a, Milliyetçi Hareket’e, Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Cenabı Allah’ın izniyle biz bu yola baş koyduk. Yola çıktık. İnşallah başarılı olacağız. Iğdır yürüyecek, biz yürüyeceğiz. Milliyetçi Hareket yürüyecek, Iğdır yürüyecek” dedi.

       Açılıştan sonra MHP Iğdır Milletvekili adayı İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu, seçim borusu açılışına katılanlarla tek tek ilgilenerek, isteyenlerle hatıra fotoğrafı çekti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası