HACI ALİ PARİM YUVA ÇOCUKLARINDAN YIL SONU ETKİNLİĞİ

Tarih : 2008-06-03 / Kategori : Genel Haber

 YUVAYA YARDIMCI OLAN İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ. OKUL MÜDÜRÜ GÜVEN  BAĞCI, "ÇOCUK SEVGİ İLE BÜYÜR, ÇOCUK SEVGİSİ ULU ÖNDER ATATÜRK'TE DE BÜYÜKTÜ" DEDİ.  İlimiz Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Hacı Ali Parim Çocuk yuvasındaki öğrenciler yıl sonu etkinliği düzenlediler.
      

      Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrencilerin yaptığı el işleri ve resim sergisi gezildi. Serginin açılışı Iğdır Vali yardımcısı Tuğba İnan tarafından yapıldı.
            Etkinlik öncesi konuşma yapan okul müdürü Güven  Bağcı, "Çocuk sevgi ile büyür. Çocuk sevgisi Ulu önder Atatürk'te de büyüktü. Atatürk çocukları hep sevmiştir. Çağdaş ve mutlu Türkiye'yi çocuklarda bulurdu. Bu nedenle bizde 30 çocuğumuza her türlü sevgiyi veriyoruz ve onları sıcak bir aile ortamında yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamber efendimizin dediği gibi "bir yetim çocuğun başını okşayın "sözünü burada yaşatıyoruz" dedi.
            İl Sosyal Hizmetler Müdürü Erduran Asiloğüulları'da "Binayı ve bahçeyi bize bağışlayan Hacı Ali Parim beye teşekkür ediyoruz. 30 çocuğumuza sıcak bir yuva sağlamıştır. Binanın eksiklerinin giderilmesi için destek veren iş adamlarımız olmuştur. Onlara bir teşekkür belgesi vererek onurlandırmak istiyoruz. Çünkü burayı Iğdırlıların desteği ile sevginin hoşgörünün mekanı yaptık" şeklinde konuştu.
            Daha sonra  Çocuk yuvasını bağışlayan Hacı Ali Parim'e, mefruşat ve maddi destek sağlayan  iş adamları Cafer Ali Taşbağ, Dincer Bağcı, Veli Yaşar, Şeker Bilen, Bayram Argın, Fahri Oba, Ferdi Turan, Baran Turan, Zuhal Turan, Abdul cabbar Baştemur ile Çini bulak mobilya, Derya Kuyumculuk, Kelebek Mobilya ve Gimaş yet- kililerine  Vali Yardımcıları Tuğba İnan, Mithat Gözen, Kafkas Üniversitesi Iğdır Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İsa Öz- aydın, Milli Eğitim Müdür vekili Abbas Öcal tarafından teşekkür belgeleri ve- rildi.
       Ardından Öğrenciler birbirinden güzel şarkılar ve skeçler sundular, eğlendiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası