UYUŞTURUCU (DUMAN ) OPERASYONU

Tarih : 2008-06-13 / Kategori : Genel Haber

  Iğdır il jandarma komutanlığınca düzenlenen operasyonda örgütlü olarak uyuşturucu   madde   kaçakçılığı   ve   ticareti   yapan 8 kişi gözaltına alındı.

    Iğdır  valiliğinden yapılan açıklamaya göre,  örgütlü olarak kurularak faaliyet gösteren organize suç örgütü şebekesine yönelik olarak jandarma tarafından "duman operasyonu" başlatılmıştır. Başlatılan   operasyonda; Iğdır il merkezi ve köylerinde faaliyet gösteren ve S.Z. Liderliğindeki organize suç örgütünün Iğdır ilinde bulunan öğrencilere ve sivil şahıslara uyuşturucu madde olarak esrar, afyon sakızı ve eroin temin ettikleri tespit edilmiştir.
                   İl jandarma komutanlığı ekiple- rince (75) personelin katılımı ile Iğdır
merkez ve köylerinde eş zamanlı olarak icra edilen operasyonlarda; suç örgütü lideri dahil olmak üzere toplam (8) şahıs göz altına alınmıştır.
 Gözaltına alınan şahısların ev, işyeri, araç ve üzerlerinde yapılan aramalar sonucunda; (2) tabanca,( iki) adet komando bıçağı, (1) adet kama tabir edilen bıçak. (8.48) gr kenevir tohumu. (4,70) gr afyon sakızı, (8) adet cep telefonu, (11) adet sim kart ele geçirilmiştir.
             İl jandarma komutanlığı tarafından Iğdır halkının huzur ve güvenliğini bozan bu tür organize suç örgütlerine yönelik mücadelenin etkin ve kararlılıkla sürdürüleceği kamuoyuna duyurulur.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası