Bakü-Kars Arası Uçak Seferleri 21 Temmuz Pazartesi Başlıyor

Tarih : 2008-07-11 / Kategori : Genel Haber

  Azerbaycan Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu, Bakü-Kars arası uçak seferlerinin 21 Temmuz 2008 Pazartesi günü başlayacağının müjdesini verdi.

 Başkonsolos Sultanoğlu, “Bakü-Kars uçak seferleri 21 Temmuz 2008 Pazartesi günü başlayacak ve ilk uçak sabah saat 07.45’te Kars’a inecek.” dedi.
     Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’den Kars’a gelecek olan ilk uçakta ise Bakanlar, bakan yardımcıları, diplomatlar, bilim adamları, yazarlar, gazeteciler, şairler ve sanatçıların da bulunduğu kalabalık bir heyet olacak. Uçağın inmesiyle Kars Havalimanı’nda adeta bayram havası yaşanacak. Çeşitli etkinliklerinde düzenleneceği Kars’ta bir ilke de imza atılarak, Kars Havaalanı’na inen ilk uluslar arası uçak Bakü uçağı olacak.
      Azerbaycan Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu’nun çalışmaları sonucu uçak seferlerinin başlaması Karslı vatandaşları da sevindirdi.
 Bakü’deki akrabalarını rahatça ziyaret edebilecek olan Karslılar, Başkonsolos Sultanoğlu’na teşekkür ederken, uçak seferlerinin başlaması aynı zamanda bölgedeki ticari yaşamı da canlandıracak.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası