Baycan Çalışkan Güven Tazeledi

Tarih : 2017-09-26 / Kategori : Siyaset

Baycan Çalışkan Güven Tazeledi

Ak Parti Karakoyunlu ilçesi 6,ıncı olağan kongresi gerçekleşti. Mevcut Başkan Baycan Çalışkan güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. 

      Haber:A. ŞIKTAŞ;  Kongre’de konuşan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, İlçe ve Belde kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu günde Karakoyunlu ilçemizde 6,ıncı olağan kongremizi gerçekleştiriyoruz. Partimize emek vererek gece gündüz demeden çalışan  Baycan Çalışkan tekrar başkan seçilmiştir.    Kendisini Partim ve şahsım adına tebrik eder başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.
         Baycan Çalışkan’ise, Karakoyunlu ilçesi 6,ıncı olağan kongremizi gerçekleştirdik, bu görevi tekrar bana layık gören genel merkezimize, Millet vekilime, il Başkanıma, Ak parti teşkilatıma, karakoyunlu ilçeme sonsuz teşekkür ederim, ayrıca kongremize gelen tüm üye ve delegelere ve telefonla arayarak başarı dileğen herkese sonsuz teşekkür ederim.”dedi.
             Çalışkan, Recep Tayip Erdoğan gibi bir liderin partisinde görev almaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Öncelikle, partimin ilkeleri doğrultusunda haraket ederek görevimi layıkıyla yerine getirdim. Kimseye küsmedim kırılmadım herkese eşit yaklaştım gücüm yettiği kadar herkese el uzatarak işlerini yapmaya çalıştım bundanda çok mutluyum. Partimizin Türkiye ve Iğdır yatırmlarını anlatımama gerek yok çünkü tüm yatırımlar gözlerimizin önünde ve hizmetler devam etmektedir.  Ünlendi bizim, 18’den 40 km’ye çıkan beton kanallarımızın yapımı devam etmektedir.  Bu hizmetleri dahada artırmak için ileride teşkilatımla beraber daha iyi hizmetler verceyime söz veriyorum.
      Ayriyeten bizleri Ankara’da temsil eden Ankarada meclisin olağan dışı toplanması neneniyle kongremize katılamayan, telefonla arayarak bana ve ekibime başarı dileklerini ileten millet vekilimiz sn Nurettin Aras’a teşekkür ediyorum. Konuşmama son vermeden önce kerbela imam hüsen şehadetini ve 72 şehidimize ve şuanki şehitlere Allah’tan rahmet Gazilerimize ise uzun ömürler diliyorum.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası