Belediye Başkanı Murat Yikit’e Nezaket Ziyareti

Tarih : 2017-12-12 / Kategori : Genel Haber

Belediye Başkanı Murat Yikit’e Nezaket Ziyareti

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetelerinin Sahibi Cabbar Şıktaş, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

          Gazeteci Cabbar Şıktaş’ın ziyarettinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Av. Murat Yikit: “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim. Gazetenizde belediyemizin çalışmalarına yer vererek kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamanız memnuniyet vericidir. Iğdır belediyesi kaynaklarını doğru ve yerinde kullanan bir belediyedir. Şehrimizin bütün mahalleleri aynı oranda hizmet almış, imkanlar ölçüsünde almaya da devam edeceklerdir. Bizler dedikoduya, gereksiz sözlere kulaklarımızı tıkamış, hizmete odaklı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu makamlar kimseye ebedi değildir. Kaldığımız süre içerisinde halkımıza ne kadar çok hizmet edebilirsek o kadar çok bahtiyarlık duyarız. Bu amaçla zamanımızı boşa geçirmektense hizmet etmeyi tercih ediyoruz. Yaptığımız yollar, kaldırımlar, ek kanalizasyonlar, paklar, bilumum belediyecilik hizmetleri azımsanmayacak düzeydedir. Eksiklerimiz elbette ki vardır. Ama mevcut imkanlarımızı son haddesine kadar kullanıp halkımıza daha iyi hizmet vermeye çalışmaktayız.” Dedi.
         Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazeteleri sahibi Cabbar Şıktaş’ta: “Öncelikle gösterdiğiniz ilgi ve alakaya Teşekkür ederim. Bizler vatandaş olarak kaynağına bakmaksızın aldığımız hizmete bakarız.  Ayağımız çamurdan kurtulduğunda, çöplerimiz toplandığında, yollarımız asfaltlandığında, suyumuz aktığında vs. hizmetlerden memnun oluruz. Iğdır belediyesi aksaklıklar olsa da bunları sağlıyor. Ancak vatandaş hep bir fazlasını ister. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası