IĞDIR ARASSPOR”DA İKİNCİ OSMAN KASTAN DÖNEMİ

Tarih : 2017-12-26 / Kategori : Spor

IĞDIR ARASSPOR”DA İKİNCİ OSMAN KASTAN DÖNEMİ

        Spor Toto BAL ligi 3. Grup ekiplerinden Trabzon temsilcisi Bahçecik spor ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Osman Kastan Iğdır Aras spor ile anlaştı.

 

         2015-2016 Sezonunda Iğdır Aras spor’da görev yapan Osman Kastan, Yarım kalan işimizi tamamlamaya geldim dedi. Osman Kastan’nın yardımcılığına ise Emre Demeli getirildi.
           Iğdır Aras spor Kulüp Başkanı Hasan Aras Yaptığı açıklamada Sezon Başında İyi bir ekip kurduk fakat şanssız yenilgiler aldık, Cenap Taner ile karşılıklı konuşarak ayrıldık, Bahçecik spor ile yollarını ayırdığını öğrendiğimiz Osman Kastan ile görüşüp anlaşmaya vardık. 
          Osman hoca hem şehri biliyor, hem takımı biliyor hemde bu bölgeyi iyi biliyor. Kişiliğine ve tecrübesine güveniyoruz.      Antalyada kampta olan takımımızın başına geçen Osman kastan, ligin ikinci yarısında takımımızın başında olacak kendisine, şehrimize ve takımımıza hayırlı olsun dedi.
          Osman Kastan Yaptığı açıklamada 2015-2016 sezonunda 59 puan ile ligi lider bitirdik fakat 59 puanlı Karadere ile tarafsız sahada yaptığımız karşılaşmayı penaltılarda kaybettik, çok üzüldük şimdi yarım kalan işimizi tamamlamaya geldik.
         Bize güvenen Başta kulüp başkanımız Hasan Aras’a ve  Bu Şehir yakışan şampiyonluğu yaşatmaya geldik dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası