Sinan Oğan; Ben MHP’liyim, Partimin Yanındayım

Tarih : 2018-04-09 / Kategori : Siyaset

Sinan Oğan; Ben MHP’liyim, Partimin Yanındayım

         MHP Iğdır eski Milletvekili Sinan Oğan ve Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Enver Türkoğlu taziye için geldiği Iğdır’da gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş ile bir süre sohbet etti, hasret giderdi.

 

         Iğdır Ülkü Ocakları eski Başkanı Mücaiht Yalçın’ın ablasının tırafik kazasında yaşamını yitirmesi münasebetiyle taziyesine katılan Sinan Oğan, herzaman ki gibi gelenekleri bozmayarak gazetemizi ziyaret etti.  
              Ülke genelinde kendine münhasır bir uslubu ve potansiyeli bulunan  araştırmacı stratejist TÜRKSAM başkanı Sinan          Oğan ziyarette yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Ben MHP’liyim, üykücüyüm, partime hiçbir dönem ihanet etmedim, etmemde. Şimdilik bir teknik durum yaşansa da, asla düşüncelerimden vazgeçmiş değilim.  Ülkücülerin hiçbirisi partisinden vazgeçmez. Iğdır’la ilgili hiçbir siyasi düşüncem yoktir. Ama Iğdır’a vefa borcumuz var. Her zaman Iğdır halkının emrinde  olmak bizim birinci vazifemizdir.  Halkımızın bizlere karşı sevgisini de biliyoruz,  görüyoruz.  Yarınlarda yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde yine partimizin, adaylarımızın  yanında olacağız.  Iğdır’da kısa kaldım. Bu sebepten ötürü kimseyi ziyaret edemedim. Sizin aracılığınız ile kıymetli Iğdır halkını saygı ile selamlıyorum.” Dedi.
                Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada: “Siz her daim Iğdır’ın gururu oldunuz.  Iğdır’ın bağrından çıkan donanımlı bir birey olarak MHP genel başkanlığına aday olmanız elbette ki gurur vericidir. Yaşanan süreç doğru veya yanlış partinizi terk etmeyişiniz Iğdır adına gurur verici olmuştur.  Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası