MHP Eski ve Yeni İl Başkanlarından Gazetemize Ziyaret

Tarih : 2018-04-10 / Kategori : Siyaset

MHP Eski ve Yeni İl Başkanlarından Gazetemize Ziyaret

    MHP İl Başkanı Ersoy İçer ve MHP eski İl Başkanı ve üst kurul delegesi Üstün Eğrice, Yeşil Iğdır Gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

 

        MHP İl Başkanı Ersoy İçer ziyarette yaptığı açıklamadaşöyle dedi: “Milliyetçi Hareket Partisi tüm yurtta olduğu gibi Iğdır’da da çalışmalarına aralıksız devam etmekte, hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatanseverler  ile gönül birliğini sürdürmektedir.  Partimizin çok kıymetli genel başkası sayın Devlet Bahçeli’nin dik duruşu, milli duruşu, vatansever duruşu bizlere her zaman yol gösterici olmuştur. Iğdır’da teşkilatımızın azimli ve ilkeli çalışması neticesinde doğru ve emin adımlarla ilerlememize vesile olmaktadır.
          2019 yılında  yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde MHP olarak üzerimize düşen her görevi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Iğdır’da MHP’nin, MHP’lilerin  varlığını görmezden gelen, varlığından rahatsız olan çevreler şunu unutmasınlar ki, MHP her daim bu ülkenin çimentosu olmuştur, olmaya da devam edecektir.  Bin yıllık kardeşliğin garantisi MHP’dir. FETÖ ve PKK seviciler  ellerinden gelen tüm fitne tohumunu ekselerde bu kardeşlik hukukugumuzu bozamayacaklardır.  Iğdır’da çeşitli cemaat ve tarikatlarda kamufle olan  kripto terör unsurları  devletin hafızasının devam ettiğini unutmasınlar. Günü ve zamanı geldiğinde bu kriptolar saklandıkları delikten teker teker çıkarılacaklardır.  Duyuyoruz ve biliyoruz ki, devletin bazı kurumlarında idareci pozisyonunda oturup,  sahte devlet yanlısı görüntüleri ile terör odaklarını koruyup kollamaları, vatanperver kişileri sindirip algı operasyonları ile pasivize etmeye çalışanları,  ırk, din, dil, mezhep kışkırtmacılığı yaparak ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışanları deşifre edeceğimizden, hak ettikleri cezaları almalarını sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.  Gün birlik günüdür. Gün ülkemizin birlik ve bütünlük içerisinde  kardeşçe yaşaması gereken günüdür.  Milliyetçi Hareket Partisinin kapıları ardına kadar açıktır. Gönlünde ülke sevgisi olan her birey bizim başımızın tacıdır. “ dedi.
          Yeşil Iğdır Gazetesi ve 15 Temmuz Gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada:  “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Ülkemizin hassas bir dönemden geçtiğini, ülkesini seven herkes bilmektedir. Bu açıdan  halkımızın birlik ve bütünlük içinde olması, sağduyudan yana olması, nefisle hareket etmemeleri  gerekmektedir.  2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde bir oya bile tahammül edelemezken,  bazı kişilerin pervarsız davranması elbette ki dikkat çekmekte, devletin hafızasıyla alay eder bir görüntü sergilemektedir.  Sabır edildiği taktirde, devletin gereğini yapacağından hiç şüphemiz yoktur.” Dedi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası