Iğdır Belediyesi Zabıta müdürlüğü Gece Gündüz Demeden Hizmet ediyor

Tarih : 2018-04-20 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesi Zabıta müdürlüğü Gece Gündüz Demeden Hizmet ediyor

          Iğdır Belediye başkanı  Murat Yikit’in talimatı ile Iğdır genelinde trafik hizmetlerine her geçen günü yenileri ekleniyor.
         İhtiyaç olan bölgelerde yeni yol ve bulvar yapımlarının yanı sıra mevcut bulvarlarda da bakım ve onarım çalışmalarını yürüten Iğdır Belediyesi şimdi de yol çizgilerini yeniden canlandırıyor. 

         Belediye fen işlerine baglı ekipler, teknik arkadaşlar ve  Ercan Özler, tarafından itinali bir çalışma sergileyerek personeli iyi motive edip yol çizgilerinin düzenli bir şekilde çizilmesi için gecenin geç saatlerine kadar ekiplerin başında bulunarak bu tür hizmetlerin devam edileceği belirtildi.
          Iğdır Belediyesi Zabıta müdürü Erdal Bagane’nin takibiyle ilimizde yeni asfalt yapılan cadde ve sokaklarda boyası eskimiş ve çizgi özelliğini yitirmiş olan yollarda yol çizgileri ile yayalar tarafından kullanılan yaya geçitlerindeki çizgiler yenileniyor. 
  Bagane, sürücülerin çalışma yapılan yollarda dikkatli araç kullanmaları gerektiğini belirtirken sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası