Tuzluca MYO Laborant Bölümü İlk Mezunlarını Verdi

Tarih : 2018-05-24 / Kategori : Eğitim

Tuzluca MYO Laborant Bölümü İlk Mezunlarını Verdi

          Iğdır Üniversitesi Tuzluca Meslek Yüksek Okulu Laborant Bölümü 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, coşku içinde kutlandı. Karaağaç Kampüsü konferans salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Tuzluca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mubin Koyuncu, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

 

        MYO Müdürü Koyuncu: “Güzel Haberlerinizi Almak istiyoruz”
       Açılış konuşmalarıyla başlayan Mezuniyet Töreni’nde ilk olarak öğrenciler adına bir konuşma yapan Iğdır Üniversitesi Tuzluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mubin Koyuncu, şunları söyledi; “Tüm öğrencilerimizi saygı ile selamlıyorum. İnşallah bundan sonra atama haberlerinizi duyarız. Hepiniz atandığınız zaman o zaman daha çok mutlu olacağız. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.
          “İlk Mezunlar, Bizler İçin Çok Özel”
          Mezun olan öğrencilerin Tuzluca Meslek Yüksek Okulu’nun ilk mezunları olduğunu ve çok özel olduklarını ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Fikret Türkan, “Biz bu bölümü açarken öğrencilerimizin en iyi olmaları için neler yapmalıyız, bilinci ile hareket ettik. Elimizden geldiğince öğrencilerimize bütün bilgilerimizi aktardık. Sizden istediğim bu ön lisans eğitimi sizin için bir başlangıç olsun. Bundan sonraki hayatınızda lisans, yüksek lisans ve doktora eğitiminize devam edin. Temennim hepinizin atanması yönünde. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.
         “İnsanlar Yaşamları Boyunca Sürekli Öğrenmeye Devam Ederler”
          Mezuniyet töreninde öğrencilere ve bütün konuklara hitap eden Tuzluca Meslek Yüksek Okulu Tıbbı Hizmetler ve Teknikler Laborant Bölümü öğretim görevlilerinden Fatma Ertaş ise, öğrenciliğin hiçbir zaman bitmediğini insanların yaşamları boyunca sürekli öğrenmeye devam ettiğini vurguladı. Ertaş “Bizim değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle mezun olan öğrencilerimize yaşamlarının devamında başarılar diliyorum.” dedi.  
Yapılan konuşmaların ardından üniversiteyi başarıyla tamamlayarak dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Mezuniyet programı yemin töreni, kep atma ve toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası