Rektör Alma, Yeşil Iğdır Gazetesine Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Tarih : 2018-06-14 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma, Yeşil Iğdır Gazetesine Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır’da basın yayın faaliyeti yürüten Yeşil Iğdır gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu. 

           Gazete sahibi Cabbar Şıktaş tarafından ağırlanan Rektör Alma ve Rektör Basın Danışmanı Öğr. Gör. Hakan Bakar, üniversitemizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri; açılacak olan yeni bölümler ve devam eden projelerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundular.
           “Iğdır Üniversitesi olarak bölgeye artı değer katmak istiyoruz”
           Gerçekleştirilen ziyarette ikili ilişkilerin önemine değinen Rektör Alma, üniversite ve yerel kuruluşlar arasındaki iyi ilişkilerin daha da güçlendirilmesi gerektiğini belirtirken şu ifadeleri kullandı; “Iğdır Üniversitesi olarak bölgeye artı değer katma çabası içerisindeyiz, sizlerle el ele vererek karşılaştığımız zorlukları aşmanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi, üniversitemizde devam eden çeşitli projeler var; Tuzluca’da bulunan Tuz Mağarasını ekonomiye kazandırmak için büyük bir çaba sarf ettik ve çabalarımız sonuç vermeye başladı. İnşallah yakın zamanda bölgede sağlık turizmini canlandıracağız. Bu vesileyle bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Ayrıca, kampüsümüzde çağrı merkezi açıldı, yine kampüs içerisinde kreş ve anaokulu açmak için çalışmalara başladık; en kısa sürede yapımını tamamlamak istiyoruz. Öte yandan üniversitemizde yeni açılan bölümlerin sayısı da hızla artıyor, önümüzdeki eğitim döneminden itibaren öğrenci sayısında önemli bir artış bekliyoruz. Üreten bir üniversite olmak temel gayemiz, sizlerden de bu konuda destek bekliyoruz.”
           Şıktaş; “Yeşil Iğdır Gazetesi ve 15 Temmuz Gazetesi olarak daima yanınızdayız”
         Gazetelerini ziyaretinden dolayı Rektör Alma’ya teşekkür eden Cabbar Şıktaş ise, Iğdır Üniversitesinin geçmiş yıllara nazaran büyük bir gelişim kaydettiğini ve bu durumu memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Aynı zamanda Iğdır Üniversitesine destek olmaktan mutluluk duyacaklarını belirten Şıktaş, “Yeşil Iğdır Gazetesi ve 15 Temmuz Gazetesi olarak daima yanınızdayız.” dedi.
Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası