VALİ ÜNLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Tarih : 2018-06-14 / Kategori : Duyurular

VALİ ÜNLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

         Değerli Iğdırlı Hemşerilerim; İlimizde hep birlikte güzel bir Ramazan ayı geçirdik. Ramazan ayının feyzini, bereketini ve manevi atmosferini hep birlikte yaşadık. 
          Bu mübarek ay boyunca gönül sofralarımızda birlikte iftarımızı açıp, düzenlediğimiz eğlencelere birlikte eşlik ettik.

  Şehrimizin hemen her köşesinde kurulan bereketli iftar sofralarında, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere, siz kıymetli Iğdırlılarla, dezavantajlı insanlarımızla, toplumun hemen hemen her kesimiyle elhamdülillah bir araya geldik ve Ramazan Bayramı’na ulaştık.
Biliyoruz ki bayramlar, manevi kıymetinin yanında bizi biz yapan hasletlerimizi pekiştirdiğimiz, ilişkilerimizi güçlendiren, insanları birbirine yakınlaştıran, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, kardeşlik iklimini derinden teneffüs ettiğimiz, büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin ve muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı müstesna günlerdir.
Bu anlamlı ve güzel gelenekleri barındıran Ramazan Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere ilimize, bölgemize, ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Enver Ünlü
    Vali

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası