Sosyal Sorumluluk Projesine Rektör Alma’dan Destek

Tarih : 2018-06-19 / Kategori : Genel Haber

Sosyal Sorumluluk Projesine Rektör Alma’dan Destek

         Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdırlı fotoğraf sanatçısı Mehmet Özcan’ın sosyal medyada başlattığı, madde bağımlılığından kurtulan gençlere yönelik düzenlenen kampanyaya destek verdi. Kampanyada toplanan spor ayakkabıları, madde bağımlılığından kurtularak spora başlayan gençler ile maddi durumu zayıf olan yetim çocuklara dağıtıldı.

 

6 Saatte 400 Spor Ayakkabı Toplandı
Sosyal medya üzerinden yapılan çağrıya, duyarlı vatandaşlardan yanıt gecikmedi. 6 saatte yaklaşık 400 spor ayakkabının toplandığı kampanyada; ayakkabıların dağıtımı Iğdır Şehir Stadyumunda Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil, Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu’nun katılımı ile yapıldı. 
Rektör Alma, “Üniversite olarak gençlerimiz ve çocuklarımızın yanındayız” 
Gençlerin ve çocukların sevinçlerine ortak olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Rektör Alma, “Bugün burada madde bağımlısı gençlerimizin bu illetten kurtularak burada spora başlamalarını görmek bizi mutlu etti. Ne yazık ki parlak gençlerimiz kandırılarak zehirleniyorlar. Biz üniversite olarak bu gençlerimizin yanındayız. Aynı şekilde durumu kötü olan ve yetim çocuklarımıza da ayakkabıları dağıttık. Bugün onların yüzlerindeki gülümsemeyi görmek güzeldi. Bu tür sosyal projelerin hep destekçisi olduk, olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası