24 Haziran Sonrası Teşekkür Ziyareti

Tarih : 2018-07-20 / Kategori : Siyaset

24 Haziran Sonrası Teşekkür Ziyareti

         HDP Iğdır Milletvekili Dr. Habip Eksik, il, ilçe teşkilatları ile birlikte Iğdır merkez, Tuzluca, Aralık ilçe ve bazı köylerde teşekkür ziyaretlerinde bulundu. 
24 Haziran seçimlerinde birinci parti olarak milletvekili Dr. Habip Eksik, seçim sonrası seçmenlerine teşekkür turuna çıktı. 
        Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’in de eşlik ettiği Milletvekili Eksik, Iğdır, Tuzluca, Aralık ve köylerini gezerek seçimde seçmenine teşekkür etti. 

           HDP Iğdır Milletvekili Dr. Habip Eksik yaptığı açıklamada: “24 Haziran seçimlerini müteakip bir kısım seçmenimize teşekkür etmiş ve ardından görevimizin başına dönmüştük. Az gecikmelide olsa Sayın Belediye Başkanımız Murat Yikit ve partili arkadaşlarımızla seçmenimizi ziyaret etmekte ve bizlere gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür etmekteyiz.” Dedi. 
            Belediye Başkanı Av. Murat Yikit’te: “Kıymetli halkımız genç bir doktorumuzu vekil olarak meclise göndermiştir. Bu halka ne kadar teşekkür etsek azdır. Vekilimize başarılı çalışmalar diliyorum. Halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası