VALİ ENVER ÜNLÜ’NÜN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Tarih : 2018-08-30 / Kategori : Duyurular

VALİ  ENVER ÜNLÜ’NÜN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Değerli Iğdırlılar,
Aziz milletimizin, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ile bütünleşerek 30 Ağustos 1922’de elde ettiği büyük zaferin 96. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve milletimizin hürriyet fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da cesaret kazandırmıştır.
Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile vatanımızın bölünmez bütünlüğünden ve hürriyetinden taviz verilmeyeceği bütün dünyaya ispat edilmiştir.
15 Temmuz gecesinde gerçekleşen darbe girişimi örneğinde olduğu gibi milli birlik ve beraberliğimizi bozarak ülkemizde kaos ortamı yaratmak isteyen güçler iyi bilmelidir ki, devletimiz üzerinde oynanan kirli oyunlara asla fırsat verilmeyecektir.
Ülkemiz, gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel mirası ile bölgesinin ve dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olmaya doğru emin adımlarla yürümektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensupları ile bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutuluyor, bu zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.
      Enver Ünlü
             Vali

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası