IĞDIR BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SAÇ KESİMİ

Tarih : 2018-09-18 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SAÇ KESİMİ

         2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasına 1 gün kala Iğdır Belediyesi mahalleler de kurdukları çadırlara getirttikleri erkek ve bayan kuaförler ile çocukların ücretsiz saç kesimlerini yaptırdı.

 

          Iğdır belediyesi tarafından hazırlanan, Iğdır Berberler ve Kuaförler Derneği’nin katkılarıyla organize edilen ücretsiz saç kesim programında 4 farklı noktada 35 berber ve kuaförün katılımıyla yaklaşık 550 öğrencinin ücretsiz saç kesimi yapıldı. 
         Yapılan organizasyon hakkında konuşan Başkan Yikit;” Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına çok kısa bir süre kala böyle bir çalışma yapma kararı aldık. Bu sosyal sorumluluk projesin de hem fikirsel olarak hem de projenin oluşumuna katkı sunarak bize destek veren Ayşegül Mang Yaşar ile Iğdır Berberler ve Kuaförler Derneği’ne teşekkür etmek istiyorum. Biz Iğdır Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda eğitime elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Bu ücretsiz saç kesimi yeni yılın ilk adımı oldu. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Dedi. 
           Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit ve Başkan Yardımcısı Abdullah Yücebaş saç kesiminin yapıldığı çadırları dolaşarak, çocukların saç kesimlerini yerinde takip ederken, öğrenci velileri ile uzun süre sohbet ettiler. 

Facebook Beğenenler

  1. Kadir 2018-09-19 12:11:09

    Fotoğraftan da anlaşılacağı gibi Iğdır'ın en iyi berberini seçmişler

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası